Sátánista klubok az iskolákban





Szülők vigyázzatok: Az iskola utáni sátánista klubok célja a keresztény klubok aláásása.


Amikor a gyerekek szeptemberben visszatérnek az iskolába, a szülők az egész országban aggódhatnak az iskola utáni sátánista klubok miatt. A klubok 2016-ban kaptak nagyobb figyelmet. A Sátán Temploma az iskolákat célozza meg, különösen azokat ahol órák után un. Jó Hír Biblia klubokat tartanak keresztények számára. 

A sátánista szervezet weboldalának nyilatkozata ezt írja: "Jelenleg korlátozott számmal üzemelnek az After School Satan Club-ok (ASSC), és a program nagyon új. Az ASSC rendkívül nagy érdeklődést váltott ki a bejelentést követően. A szülők aggódnak amiatt, hogy az ilyen típusú keresztény evangelizáció beleszól az iskolai életükbe, és szívesen hallatják a hangjukat amivel segítik gyerekeiket megérteni azt, hogy a jó embereknek nem kell felülniük a babonának. Az a célunk, hogy elindítsunk minden iskolában egy ASSC-t, ahol Good News Club működik, vagy más vallási csoport képviselteti magát."
A csoport arról tájékoztatott, hogy vannak After School Satan Clubjaik Atlantában, Los Angelesben, Salt Lake Cityben, Seattleben, Tacomaban, Springfieldben és Missouriban. 

A Seattle-ben található Sátán Temploma szóvivője Tarkus Claypool azt mondta, egy szülő felhívta a figyelmét egy Biblia klubra, és aggodalmát fejezte ki neki, hogy azt tanítják a gyerekeknek, hogyan evangelizáljanak másokat. 
Claypool szerint a Sátán Klub tanterve megtanítja a gyerekeket az önérvényesítésre, a logikus gondolkodásra és az érvelésre. 

A Sátán Templomának weboldala szerint a csoport nem hisz a "személyes sátánban", nem pártolják a gonoszt, bár az istenkáromlás az önkifejezés legitim formája náluk.
Jordan Lorence a Szabadság Védő Szövetséggel kijelenti együtt, hogy a klub alapítói egyszerűen csak "polgár pukkasztók." 

- Azok az emberek akik az új Sátán Klubokat vezetik, hogy versenyezzenek a keresztény iskolai klubokkal, valójában nem hisznek a sátánban. Csak együtt akarnak működni a hasonlóképpen gondolkodókkal - mondta Lorence. 
Lorence úgy véli az alapítók a felkavaró sátán névvel csak az iskolai hivatalnokokat akarják provokálni, hogy léptessék be az iskolákat a klubokba, az evangéliumi keresztény csoportok megszüntetése érdekében. 

Forrás: 
https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/august/parents-beware-after-school-satan-clubs-are-meant-to-undermine-christian-clubs

Megjegyzések