A Walmart sátáni eszközöket árusít




Patti Armstrong cikke, 2019. március 25.

"Vagy szándékosan propagálják a sátáni dolgokat vagy tudatlanok. Akárhogyan is van, felelősek a gonoszság terjedéséért."

Tűz alá került a Walmart, mert sátáni termékeket árusít. Az online felületükön 22 oldalon keresztül - kb. 440 termék - démoni árut lehet vásárolni. Értékesítenek keresztény könyveket és ékszereket is, így érvelhetnek az esélyegyenlőséggel, de ez akkor is nevetséges logika. Az egyik átokhoz, a másik megváltáshoz vezet. A Walmart magánvállalkozás, így bármit értékesíthet. Ebben az esetben eladták a lelküket. 

A termékek tartalmaznak démoni szobrokat és figurákat; sátáni pornográfiát, ami kifigurázza Krisztus keresztrefeszítését; sok ékszert és terméket látnak el pentagrammal és démoni képekkel, okkult könyveket lehet vásárolni ideértve a sátán bibliáját és varázslással kapcsolatos kiadványokat. Sok tárgyat szentelnek Baphometnek, a szarvas kecskefejű alaknak, amit a Sátán Egyházának szimbólumaként jegyeznek. 

Veszélyes


Michael atya szerint (nem ez a valódi neve) - aki már 10 éve az egyházmegyéje kinevezett ördögűzője - a sátáni termékek árusításával a gonoszságot trivializálják, így az embereket veszélybe sodorják.
- Őszintén szólva nem lennék meglepve akkor sem, ha felelősségre vonnák őket, ezért érdemes lenne odafigyelniük ezekre - mondta ő. 

A vallásos tárgyak mint a Csodás érem összekapcsol minket a Szűzanyával, a kereszt pedig Jézussal. Michael atya kifejtette, hogy a sátán ikonjának viselése megnyitja a kaput a démonok felé. 
- Ezt komolyan kell venni - mondta. - Ha a mellkasán a sátán képe van, akkor ő felfigyel erre - fejtette ki Michael atya. - Amikor az emberek csatlakoznak a sátáni kultuszhoz és vérszerződést kötnek, valójában hozzákötik magukat a sátánhoz. De ez (sátáni termékek vásárlása) megnyitja az embert a gonosz felé. Úgy hordják - reklámozzák -, hogy mások is lássák. Ez nyilvánvalóan nem Isten munkája. 

Arra a kérdésre, hogy a Walmart miért árul sátáni termékeket Michael atya ezt mondta:
- Vagy szándékosan propagálják a sátáni dolgokat vagy tudatlanok. Akárhogyan is van, felelősek a gonoszság terjedéséért. 

Baphomet, a kecske fejű antropomorf alak amely a Sátán Egyházát szimbolizálja, sok terméken szerepel. Michael atya szerint egy magas rangú démon. 
- Találkoztam olyan emberekkel, akiket ez a démon szállt meg - mondta ő. - A démonok megtartották azt a rangot, melyet bukásuk előtt birtokoltak. Mint ahogyan kilenc angyali kórus van, így kilenc démoni kórus is.       


Az okkult visszautasítása


Sokan akik Michael atyát felkeresték démoni problémák miatt gyakran nincsenek tisztában a probléma kiváltó okával kapcsolatban. 
- Az emberek nem mindig veszik észre mennyire veszélyes az amivel foglalkoznak, vagy mennyire nehéz ezt abbahagyni. A szabadulásuk nem egy egyszeri dolog, inkább egy folyamat.  
Michael atya azt javasolja utasítsunk el minden okkult dolgot. Sajnos, ha egyszer az ajtó megnyílik a gonosz felé, nem könnyű azt bezárni. 
- Csak azért mert az emberek azt akarják, hogy a démonok távozzanak, még nem biztos, hogy megteszik - mondta Michael atya. - Nehéz megszabadulni tőlük. Nagyon ijesztőek lehetnek a démoni elnyomásra vagy depresszióra utaló jelek - fejtette ki a pap. Gyakran járnak fizikai támadással, furcsa jelekkel és tünetekkel. 
- Az emberek néha sátáni hangot hallanak a fejükben amint ilyeneket mond nekik: "Nem hagyunk el téged... hozzánk tartozol... soha nem tudsz elűzni minket..." - mondta ő.  

Amikor az emberek elnyomás alatt élnek Michael atya azt javasolja nekik menjenek el gyónni, és vallják meg okkult bűneiket. Gyakran ezzel véget ér a démoni zaklatás. Még azt is javasolja, hogy hagyják abba ezeket a cselekedeteket, és kezdjenek el jó katolikus módjára imádkozni és erényes életet élni. 


A gonoszhoz vezető utak


A sátáni termékekre átkot is lehet tenni Michael atya szerint. Ő azt mondja az embereknek égessenek el mindent ami lehet. 
- Amikor az adott terméken átok van, akkor az kapu lehet a gonosz felé - mondta ő. - Találkoztam már ilyennel. 

Egy nő felkereste őt, mert fizikai zaklatásokat élt át és furcsa jelenségek történtek az otthonában. A problémák akkor kezdődtek amikor egy barátja kristályt adott neki ajándékba. 
- A barátja azt mondta a kristály távol tartja a démonokat, de ehelyett kaput nyitott feléjük - mondta Michael atya. 
A barátnője állítólag jó katolikus volt, de okkult dolgokban vett részt. 
Az elkötelezett keresztények számára egyértelműnek kell lenni, hogy nem szórakozunk démoni dolgokkal. Ide kell érteni azt is, hogy gyűlöljük a bűnt. Ahogyan Michael atya mondta: "A bűn az ami létrehozza a sötétséget." 

Forrás:
http://www.ncregister.com/blog/armstrong/an-exorcist-comments-on-walmarts-satanic-products

Megjegyzések