Gyerekeknek szóló démon könyvet adtak ki az Egyesült Államokban




Francesco Bamonte cikke

Napjainkban egyre erősödő tendencia, hogy az új generáció számára a sátánizmust az élettel kapcsolatos filozófiák természetes helyettesítőjeként kínálják. Azt is elmondják, hogy az ördögkultusz az ördög egyszerű ünneplésére korlátozódik, és akik ezt gyakorolják nem követnek el semmiféle bűnt sem. Ez a kijelentés a jó és a rossz megkülönböztetésének hiányát jelzi, mivel a sátánizmusnak vannak olyan alapelvei melyek megváltoztatják az ember személyiségét és autonómiáját, így bárki aki imádja az ördögöt, előbb vagy utóbb belekeveredik olyan dolgokba, ami miatt az emberi méltóságot romboló elvek szerint fog viselkedni. 

A démonokkal való kapcsolat és a sátánizmus gyakorlásának pozitív beállítását  propagálja az Egyesült Államokban megjelent könyv, a "A Children's Book of Demons." Még tragikusabbá teszi a helyzetet az, hogy a könyv szerzője Aaron Leighton nyíltan az 5-10 év közötti gyermekeknek ajánlja a könyvet, tehát egy védtelen és befolyásolható korosztálynak.  

A "Children's Book of Demons" szerzője a gyerekeket kérve írja: "A démonok meghívása még soha nem volt ilyen szórakoztató." Az összefoglalóban ezt írja: Ma este nem akarod kivinni a kukát? Elúsztál a házi feladattal? Ez nagy bosszúságot okoz? Nos, vedd kézbe a színes ceruzáidat, és pecsétek rajzolásával hívj meg néhány démont! De légy óvatos, még ha ezek a démonok inkább viccesek mint félelmetesek, mégis csak démonok."

A szerző mindenféle korlátozás nélkül mutatja be a gyerekeknek a démonok megidézést, és felszólítja őket a démonokkal való szövetségkötésre, hogy valamilyen előnyt szerezzenek. Hogyan tanítja a démonok meghívását? Démoni pecsétek azaz szimbólumok rajzolásával, melyek magukat a démonokat jelképezik. Ilyen módon a Grimoárban szereplő szimbólumokat javasolnak a gyerekeknek - ami a mágia kézikönyvének is tekinthető -, részletekben tanulják meg a feltételezetten jó vagy a rossz szellemeknek a meghívását. A sátánisták is grimoárokat használnak melyek nyilvánvalóan csak gonosz szellemekkel foglalkoznak. A "Children's Book of Demons" c. könyvben a szerző amennyire csak lehetséges leegyszerűsít egy grimoárt, vagyis adaptálja gyermekek számára, szórakoztató jellegűvé teszi: a démoni pecsétek úgy működnek mint egy "telefonszám", kapcsolatba léphetünk velük a gonosz lelkekkel. 

De nem lehet a démonokkal szórakozni. Az aki rávesz egy gyermeket a démonok megidézésére olyan, mint aki kézigránátot helyez a gyermek kezébe, hogy játsszon vele. Előbb vagy utóbb a gyermek kihúzza a biztosító szeget és a gránát felrobban a kezében. 
Aki meghív egy gyereket a démonok megidézésére, az olyan, mintha azt mondaná neki egy bűnözőtől kérjen segítséget, hogy megszerezzen neki valamit. 

Aki javasolja egy gyermeknek a démonok megidézését, az elveszíti a személyiségét, meghal erkölcsileg, pszichésen és lelkileg is. Aki javasolja egy gyermeknek a démonok megidézését, az már a démonok szövetségese. 

Aki javasolja egy gyermeknek, hogy démonokat idézzen meg, az megtéveszti és boldogtalanná teszi az embert, mert nem mutatja be a dolgokat valóságukban: az angyalok jók, de gonosszá, Isten ellenségeivé váltak szabad akaratukból; gyűlölettel vannak minden emberi lény iránt, hajlandók mindenféle gonoszságra és perverzióra melynek az a célja, hogy egymás ellen forduljunk, elválasszanak minket Istentől, az örök szenvedésre az örök halálra vezessen bennünket. Könnyen megidézhető lényekként mutatják be őket, akikkel szövetséget lehet kötni valamilyen előny érdekében. 

"A Children's Books of Demons" c. könyv egy újabb homályos lépése annak a folyamatnak ami a 70-es években kezdődött, javasolja, hogy az újabb generációk lépésről-lépésre közeledjenek az ezotéria felé egészen az ördög imádásáig. Az új generációk számára ezeket a sötét gyakorlatokat jónak mutatják be, teljesen kihagyva a jó és a rossz közötti megkülönböztetést. 

Gondoljon arra mit mondott Jézus a botrányokról és különösen ezekről a szavakról: "De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék." (Mt 18,6)  

Forrás:
https://aiepressoffice.com/it/2019/12/12/associazione-internazionale-esorcisti-a-i-e-note-relative-al-testo-a-childrens-book-of-demons-recentemente-divulgato-negli-stati-uniti/

Megjegyzések