A Ouija tábla és a fekete mágia megszállottságot okozhat




Antonio Maria Rejano Caballero a Mérida-Badajoz-i (Estremadura, Spanyolország) érsekség ördögűzője figyelmeztetett arra, hogy a fekete mágia gyakorlása és a Ouija tábla használata belépési pontok egy ördögi megszállottsághoz.
Az Infocatolica portál interjújában a pap elmagyarázza, hogy az ördögűzés mindenképpen egy papi szolgálat, és hogy minden egyházmegyének rendelkeznie kell egy "specialistával". A Jerez de los Cabarellos (Badajoz) plébánia papja Antonio Maria Rejano Caballero 47 éves, és az Extremadura tájegység két engedéllyel rendelkező papja közül az egyik. 

Két évvel ezelőtt megkapta a püspökség kinevezését, hogy gyakorolja az ördögűzés szertartását, melyet az egyház a démonok kiűzésére használ az emberi testből. Ez egy olyan valóság, melyhez a papnak kell alkalmazkodni kell, "mert ilyen olyan dologgal nem találkozni minden nap."   

"Amikor szeminarista voltam nem tudtam, hogy ki az ördögűző az egyházmegyében", emlékezett vissza Antonio Maria Rejano. Ördögűzőnek lenni "nem elme vagy fizikai erő kérdése, hanem hit és imádság kérdése."
Antonio Maria Rejano az interjúban elmagyarázta, hogy a rítust egy laikusokból álló imacsoport tagjai segítik, mert az ördögűzés végül is imából áll. 

Ezen kívül a spanyol ördögűző emlékeztet arra, hogy az ördögűzésre azután kerül sor, amennyiben valaki átesett minden szükséges orvosi vizsgálaton, és a szakértők nem találtak problémát a természetfeletti dolgokra. 

Rejano Caballero azt válaszolja azoknak az embereknek akik azt gondolják az ördögűzések "felett eljárt az idő", hogy a rituálé "nagyon is aktuális", mert az ördög manapság sokkal jobban jelen van a világban és különböző cselekedetekkel belép az emberek életébe, a hiányzó hit miatt. Az ördögűző kifejti, hogy léteznek "külső tényezők" is melyek miatt az ördög belép az ember életébe, pl. a fekete mágia vagy a Ouija táblák használata melyekről az "emberek azt gondolják ostoba dolgok" azonban "nem játékok."


http://www.lafedequotidiana.it/lallarme-con-magia-nera-e-ouija-il-demonio-puo-possedere-una-persona/

Megjegyzések