Démoni fertőzés jelei

A napjainkra jellemző hitehagyásban a keresztények ki vannak téve megtévesztő szellemek tanításának. (1Tim 4,1) Az ördög bevonja az embereket a tiltott okkult gyakorlatokba, és eltávolítja őket Istentől. 
A gonoszság folyamatosan növekszik. Az ember halálos bűne biztosítja az ördög győzelmét az egyén élete fölött. Miután elfordultak a fénytől, a hitehagyott katolikusok közül is egyre többen fordultak a sötét oldal, a spiritizmus, az okkult, a paranormális felé. 

Jelenlegi őrület a "paranormális vizsgálat" (fenntartja az istentelen Hollywood). Az ilyen tevékenységben való részvétel megnyitja az ajtót (portált) a démoni felé. Veszélyes következményekkel járhat: 

"Játszottunk a Ouija táblával. Hirtelen tárgyak repkedtek a szobában. Éjszakánként láttam, hogy egy sötét alak álldogál a szobámban. Olyan volt mint egy árny ember aki nézett engem. Elkezdődtek a rettenetes rémálmok. 
A paranormális nyomozókat megtámadták a vizsgálat alkalmával (csikarás nyomok jelentek meg a hátán). Amikor hazatért, akkor meg szexuális zaklatástól szenvedett a succubus démona miatt. Egy tárgy repkedett a házában."
 
A démonok megtámadhatják az embert, és az emberek hazavihetik magukkal az embereket. Így fordulnak elő a szellemjárta házak, ezek démonikusan fertőzöttek. 

2017 augusztus. Meglátogattam egy kétségbeesett családot Upper Darby-ben, melyet egy igazi boszorkány irányított Trinidadból. Megegyeztünk abban, hogy meglátogatom őket, mert nem kapták meg azt a segítséget amire szükségük lenne... Imádkoztam a családtagokért, és meghintettem a lakás szentelt vízzel. 
Nem sokkal azután, hogy hazatértem bolhákat vettem észre a szőnyegen. Nem láttam őket csak éreztem. Többször takarítottam. Még bolhairtó folyadékot is használtam a testemre. 


Egy hónappal később kaptam eszembe jutott, hogy körbevideózzam a telefonommal a lakásomat. Ez akkor volt, amikor rájöttem, hogy azok a bolhák nem is bolhák. 

A démonok olyan dolgokhoz is kötődnek, melyek sötét erőkkel vannak kapcsolatban: pogány rituálékon használt tárgyak, hamis vallások, boszorkányság, Santeria, sátáni rituálék... okkult tárgyak (amulettek, kristály gömbök, Ouija táblák, Tarot kártyák és horoszkópok. Ezek az (átkozott/okkult) tárgyak beviszik a sötét jelenlétet az otthonodba, démoni fertőzések forrásaiként szolgálhatnak. 


"Minden tárgy (vagy írott könyv) amit a sátánizmushoz használnak fel a sátáni hatalom és a démoni szellemek csatornájává válhat."



Démonikusan fertőzöttek lehetnek olyan helyek is, ahol korábban súlyos démoni aktivitás zajlott le: sátáni rituálék, véráldozatok, deviáns drog használat, öngyilkosság, abortusz, szeánsz, jóslás, boszorkányság, deviáns szexuális viselkedés, erőszak, gyilkosság, prostitúció, kínzás és erőszakos halál. 



"Az erőszak az ördög szívverése."



A démoni fertőzés okozhat félelmet, rossz gondolatokat, érzelmi megterhelést, haragot, szorongást, depressziót, fejfást, rémálmokat, alvási problémákat,álom paralízist, hányingert, emésztőrendszeri panaszokat, a legyengült immunrendszer miatt kialakult testi problémákat. 



Jellemzőek lehetnek még a következő jelenségek: hangok, lépések zaja, kopogás a falon, maguktól záródó és kinyíló ajtók, poltergeist tevékenység, megjelenő és eltűnő emberszerű árnyakat, a tárgyak maguktól mozognak, megmagyarázhatatlan hideg, az ágy rázkódása, valaki megérinti vagy megkarcolja a testedet, de nincs a közeledben senki sem. 



Amennyiben démoni tevékenységre gyanakszol a lakásban:


  1. Távolíts el és dobj ki minden olyan tárgyat ami hamis vallásokhoz kapcsolódik (ide kell érteni a hamis istenségek szobrait vagy a szertartáson használt maszkokat), voodohoz, boszorkánysághoz, spiritizmushoz, Santeriához, sátánizmushoz, okkultizmushoz (ide értve a gótikus ékszereket és a szerencse karkötőket), távolítsunk el minden rock, rap, hip-hop, metal zenét (melyek a sátánizmuson alapulnak), és minden pornográfiához kapcsolódó eszközt. Ezeket a tárgyakat meg kell hinteni szentelt vízzel, és el kell pusztítani, vagy el kell ásni azokat egy Szent Benedek éremmel. 
  2. Használj lakás tisztító imát. 
  3. Használj szentelményeket (megáldott medálok, feszület, szentelt víz, áldott olaj, exorcizált só). 
  4. Pincétől a padlásig mindent meg kell hinteni szentelt vízzel.
  5. Kérj meg egy papot, hogy szentelje meg a lakást (ha nagyon fertőzött a lakás, akkor szükség lehet helyben szentmise mondatására is). 
  6.  Ha nem destruktív a szellemi tevékenység, akkor imádkozz rózsafüzért, hogy eltávozzanak az esetleges tisztítótűzben lévő lelkek. 
Ne lépj kapcsolatba paranormális nyomozókkal és médiumokkal! Maradj a Katolikus Egyházban. 

Forrás:
http://catholicdeliverance.blogspot.hu/2013/08/demonic-infestation.html

Megjegyzések