A szellemi vezetők megtévesztő démonok

Nem kétséges, hogy a világon több médium van, aki transz állapotba kerül, és a "megvilágosodás" érdekében kapcsolatba lép különböző gonosz szellemekkel. Itt van néhány népszerű médium és a (démon) szellemi vezetőik, akikkel kommunikálnak:

Médium                      Szellemi vezető

J. Z. Knight                Ramtha
Ruth Montgomery      Lilly
Jach Pursel                Lazaris
Jane Roberts             Seth
Pat Rodegast             Emmanuel
Kevin Ryerson           John
Helen Schucman       Jesus 

A szellemi vezetőktől (Ramtha, Lilly, Seth, Jeus) származó idézetek szerepelnek a The Facts on Spirit Guides c. könyvben, melyet John Ankerberg és John Weldon írt. Ramtha könyvében melyet J. Z. Knight írt, az első fejezet ezt állítja: "Az emberiség számára nincs más lehetőség a megváltásra, minthogy felismerje saját istenségét. Ti vagytok a megvalósítás magjai." Az első fejezetben Ramtha a szellemi vezető így szól:

"Ramtha vagyok, szuverén lény, aki régebben ezen a bolygón élt, amit Földnek vagy Terrának neveznek. Nem haltam meg ebben az életben, hanem felemelkedtem, megtanultam használni az elmém hatalmát, magammal vittem a testemet az élet egy láthatatlan dimenziójába. Ennek során rájöttem, hogy létezik a korlátlan szabadság, korlátlan öröm, korlátlan élet. Azok is felemelkedtek, akik utánam éltek a Terrán."

A fenti listában a Jesus az igazi Jézus démon utánzata, ugyanúgy, ahogy a szellemi vezetőktől származó információk az igaz tudás hamisítványai. Az igazi Jézus azt akarja, hogy Szentlelkén keresztül lépjen velünk kapcsolatba, pont úgy ahogyan a Bibliában is meg van írva. Helen Schuman és a szellemi vezető "Jesus" írta a népszerű A Course in Miracles c. könyvet. Ruth Montgomery és "Lilly" számos népszerű New Age témát jegyzett. Más médiumok fellépnek TV- és rádióműsorokban, hogy élő adásban tudósítsanak a szellemi vezetőjükről. 


Azok az emberek akik belekóstolnak az okkultizmusba sokkal inkább hajlamosabbak a démonizáltságra és médiumi állapotra, mint akik nem foglalkoznak ilyennel. A pszichiáter M. Scott Peck ezt mondja: "A megszállottsággal kapcsolatos irodalmakból kiderül, hogy a megszállottak többsége sokkal nagyobb arányban vett részt okkultizmusban mint az átlag népesség." 


Megtévesztő információk, hamis válaszok


John Ankerberg és John Weldon szerint:


"A modern ember úgy látja, hogy a channeling bizonyíték az élet nagy kérdéseire. Úgy tűnik, hogy a channeling megválaszolja a valóság természetével (szellemi?), a halál természetével (a vég?), az emberi képességgel (korlátlan?), és az én természetével (isteni?) kapcsolatos kérdéseket. Így a channeling meggyőző erővel bír, mert azt állítja hozzáfér a szellemi világhoz ahonnan válaszokat kaphatunk. A szellemektől olyan információkhoz juthatunk, melyek megtévesztik az embereket, mert azt gondolják olyan lélekkel vannak kapcsolatban aki korábban a földön élt, meghalt, és most boldogan él a túlvilágon. A szellemek azt állítják, hogy a halálon túl megtalálták az élettel kapcsolatos válaszokat, és a tudást, ami szerint minden ember örökké élni fog. A szellemek azt állítják, hogy megbízhatóan beszélnek Isten természetéről, az élet céljáról, és arról mi történik a halál után. Azt állítják nincs pokol, és hogy Isten meg a mennyország nem olyan mint ahogyan a Biblia állítja.


A channeling tehát hamis válaszokat ad a modern ember vallási kérdéseire. Önt becsapják, ha úgy gondolja a szellemekkel való ilyen kapcsolat választ ad az élet értelmére, és  hogy enyhülést kap halálfélelmére." 


Ne feledje, " A sátán a világosság angyalának tünteti fel magát". A gonosz lelkek képesek ugyanezt megtenni. Pontosan azt mondják az embereknek, amit hallani akarnak, és soha nem lehet bennük megbízni. Ők azt tanítják, hogy az emberiség problémáinak forrása "isteni természetünk" tudatlansága nem az emberi bűn, és hogy Isten egy "személytelen erő" nem pedig egy szuverén Lény. Azt is tanítják, hogy az olyan fogalmak mint a megváltás, a bűn, a bűntudat, ítélet elavultak és feleslegesek, és el kell vetni azokat. Azt is tanítják, hogy ördögök és démonok nem léteznek! 


J. David Branon az Our Daily Bread füzetének munkatársa azt mondta; egyszer a lánya osztálytársai meggyőzték a lányát, hogy a spagetti a fákon nő. A lánya nem így tudta ezt, de a társai annyira meggyőzőek voltak, hogy végül elhitte. Rámutat arra, hogy a kultuszok (melyek át vannak itatva démoni tanítással) 


... befolyásolják a gyanútlanokat, hogy elfogadják a hamis tanításaikat. Tudják, hogy ha az embereknek elég sokáig és elég meggyőzően mondanak valamit, akkor hinni  fognak nekik...

Óvakodj azoktól akik megváltoztatják Isten igéjét, hogy olyanná tegyék amilyennek hallani akarják. Nem számít mennyire meggyőzőek vagy az, hogy mit mondanak, ez nem más mint a "spagetti fa" története. 

Mivel a démonok csalók (és milliókat távolítanak el az igazságtól), Isten megtiltotta a szellemekkel való kommunikációt és a halottakkal való kapcsolatfelvételt. "Ne akadjon közötted, aki fiát vagy lányát átviszi a tűzön, hogy megtisztítsa, vagy aki jósoktól tudakozódik, aki álmokat s jeleket magyaráz, ne legyen varázsló, se bűbájos, se aki ördöngösöktől vagy jósoktól kér tanácsot, se aki halottaktól kérdez igazságot. Mindezt ugyanis utálja az Úr, s az effajta vétkekért törli el azokat a nemzeteket utadból. (MTörv 18, 10-12) "És ha így szólnak hozzátok: »Forduljatok a halottidézőkhöz és a jövendőmondókhoz, akik suttognak és mormolnak! Miért ne fordulna a nép az Istenéhez, az élők ügyében a halottakhoz? (Iz 8,19) (A figyelmeztetés arra utal, hogy még csak ne is próbálja felvenni a kapcsolatot a halottakkal, mivel az esetek túlnyomó többségében nem azok akikkel beszélgetnek) 


A démonok veszélyesek, megtévesztenek és félrevezetnek mindenkit akik önként vagy akaratlanul megnyitják magukat feléjük, amikor kérdeznek tőlük (pl. sátáni rituálék, Ouija tábla, vagy médiumi csatorna). Miután valaki önként átadta magát egy gonosz léleknek, akkor jelentősen megnő a lehetősége a megszállottságnak, még akkor is, ha a személy kontrollálja a démont. 

Egy jó példa erre Adolf Hitler esete aki elmélyedt az okkultizmusban és meg volt arról győződve (valószínűleg a sátán miatt), hogy a zsidó népet el kell pusztítani. Ráadásul a démon meggyőzte őt arról is, hogy egyedül uralkodhat a világon. A megtévesztett élete öngyilkosságban végződött, mint oly sok embernek akik tudatosan vagy akaratlanul átadják magukat a démoni befolyásnak és kontrollnak. És azok akik nincsenek kapcsolatban az Istennel, a Teremtővel, és azok akik figyelmen kívül hagyják az időtlen igazságokat az Ő írott szavát a Bibliában, azok irányítás alá kerülnek, kezdetben kicsit, végül teljesen. 


Forrás:
http://www.tedmontgomery.com/bblovrvw/c_8b.html

Megjegyzések