Szeretetláng ima - Ima az okkultisták megtéréséért és szabadulásáért



A blog témája az okkultizmus és a mágia. Ez a rövid bejegyzés azonban egy imát szeretne "reklámozni", amit a Szűzanya adott Erzsébet asszonynak. Maga a Szeretetláng egy komplex téma, én ebből csak az egyik imát szeretném kiemelni. Ha van olyan ismerősöd aki belemerült az okkultizmusba, az ezotériába, és szeretnél rajta segíteni, akkor imádkozd érte el ezt a rövid imát. Napi 10 ilyen ima amíg meg nem tér, de felajánlhatsz többet is. Bármilyen ima megfelel a lelkek megtéréséért, ez csak egy lehetőség. Ajánld fel a Szűzanyának, és kérd közbenjárását az ismerősödért, hogy megtérjen/megszabaduljon az okkult dolgokból. 

Az ima:

„Az engem tisztelő imába, az Üdvözlégybe foglaljátok bele ezt a kérést ily módon: Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… Imádkozzál érettünk, bűnösökért, áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján. Ámen.” (Szl. LN, 1962.okt.)

Egy rövid leírás az ima erejének hatásáról:


"Hogy a Sátán megvakítása, tehetetlenné tétele a Szeretetláng kiáradása által milyen konkrét valóság, azt több ördögűző bizonyította tapasztalatai alapján. (Pl. a Római Egyházmegye egyik exorcistája, a Szeretetláng Lelki Napló eddigi olasz nyelvű kiadását jól ismerő don Roberto Liani arról számolt be, hogy addigi gyakorlata során az ördögűzések alkalmával valahányszor a Szűzanya Szeplőtelen Szíve Szeretetlángjának kiáradását kérte, a megszállott egyén szabadulása feltűnően hamar és könnyen megtörtént.)"

Akinek van/volt tapasztalata a Szeretetláng ima okkultizmussal kapcsolatban állók megtérésére/szabadulására, az kérem írja meg nekem ide hozzászólásban vagy e-mailben. 


Megjegyzések