Az okkult kiváltotta gyilkosság és öngyilkosság

A halál mágiája


Több halálesetet okozott már a  szellemvilágban vagy más okkult praktikákban való részvétel

Ed Gruss professzor felsorol több Ouija tábla ihlette gyilkosságot. Pedro McGreggor a Jesus of the Spirits művében utal egy esetre amikor az embereket a szellemek ölték meg. Dr.Nandor Fodor az Encyclopedia of Psychic Science művében több incidenst felsorol. Pl. Franklin B. Evanst kivégezték Concordban, New Hampshire-ben, a gyilkos egy 12 éves gyerek volt. Kivégzése előtti vallomásában ezt mondta:"Néhány nappal a gyilkosság előtt úgy tűnt folyamatosan látogat valami aminek emberszerű formája volt, sürgetve engem a tettre. Végül úgy rögzült a fejemben, hogy vegyem el az életét." Fodor hivatkozik egy másik esetre amikor egy szellem egy nőt majdnem egy évig üldözött, felgyújtotta a házát, és még hátba is szúrta őt egy késsel!

A halálos mágiának is nagy tradíciója van, amikor az okkultisták megpróbálnak parancsolni a szellemeknek, hogy megöljenek más embereket. Dr.Koch megjegyzi, hogy az üldözés és a védelmi mágia a "varázslás leggyakoribb formája."
A Demon Experiences in Many Lands összeállítás idéz az indiai Madrasban élő három misszionáriust akik "meggyőztek két férfit, hogy fekete mágiával embereket öljenek meg." Koch utal egy asszonyra, akinek az volt a specialitása, hogy betegséget okozott a fekete mágiával, sőt, több gyilkosságot is elkövetett, melyeket a rendőrség nem tudott megoldani." Ő utal még egy másik nőre aki a következő könyveket használta: Mózes Hetedik Könyve, A Tavasz Könyve, Szellemi Pajzs, és még több veszélyes szöveget. 
Kísérletezett az üldöztetés és halálos mágia területén, sőt, büszkélkedett a férjének és a lányának a halálával. Betegségeket okozott az ellenségeinek, azt állította képes előidézni ekcémát, hasmenést, szívpanaszokat, viszketést, gyomorfájdalmat, a test duzzanatait. Miután a családja halálát okozta, a saját szavai szerint átvette egy védőnő munkáját. 

John Keel UFO/szellem kutató szerte a világon személyesen kutatta az eseteket. Megjegyzi: a démonológia, a boszorkányság és a fekete mágia művelőinél gyakran okoz áldozatokat az az erő, amiről azt remélik irányítani tudják. Különös tragédiák kísérik őket, és áldozatul esnek a megszállottságnak. Ez azt jelenti, hogy valamilyen külső erő megszállja őket, elpusztítja az akaraterejüket, és arra kényszeríti őket, hogy antiszociális cselekedeteket hajtsanak végre a gyújtogatástól kezdve a gyilkosságig. Nyilvánvalóan sok UFO kontakt esetében is ugyanez a megszállottság áll fenn. Több érthetetlen gyilkosság volt, ahol a gyilkos azzal védekezett, hogy a "marslakók" vették rá a tett elkövetésére. 

Dr.Jacques Vallee UFO kutató, asztrofizikus és parapszichológus megjegyzése egyezik ezzel. 
"Pl. Nem is olyan régen a Szovjetunióban  egy vezető plazma fizikus furcsa körülmények között halt meg. Egy elmebeteg nő a moszkvai metró alá lökte. Érdemes megjegyezni, hogy állítása szerint egy "hang az űrből" utasította, hogy ölje meg azt a bizonyos embert, nem tudott ellenállni a parancsnak. A szovjet kriminológusoktól megbízható tájékoztatást kaptam, hogy aggódnak az ilyen esetek elmúlt években növekvő száma miatt."

Jack Roper a Midwest szervezet igazgatója készített egy számítógépes adatbázist a sátánizmussal, boszorkánysággal, druidizmussal és a pogányság egyéb formáival kapcsolatban, mely több száz ilyen tevékenységet végző szervezetet tartalmaz. A bevezetőben több okkult bűnügyi cselekményt sorol fel:

  1. Pl. egy sátánista orvos után nyomoznak, akit több gyilkossággal vádolnak
  2. egy tanuló aki megölte az iskola igazgatóját, mert az ördögnek szánt állat áldozata nem volt elegendő. 
Larry Kahaner díjnyertes újságíró a baljós Cults That Kill: Probing the Underworld of Occult Crime c. művében első kézből mutat be szörnyű kínzást, gyerek molesztálást, gyilkosságot, olyan bűnözést és kegyetlenséget amit egy átlag embernek szinte lehetetlen elképzelni. Ezzel az alapos kutatást tartalmazó könyvvel az volt a célja, hogy "átfogó képet adjon az ilyen típusú bűncselekményekről."

Az okkultizmusba éppen csak belekóstolók számára is súlyos következményei lehetnek, különösen néhány ember számára. Talán mostanra már több száz haláleset kapcsolódik az okkult kapcsolattal rendelkező szerepjátékokhoz mint amilyen a Dungeons and Dragons. Csak a Dungeons and Drangons-ból eladtak tízmilliót, és vezetett be sok gyereket és felnőttet az okkult praktikákba. Továbbá, "Sok pszichiáter van aki tanusitja, hogy dolgozott zavart gyerekekkel akiknél gondot okoztak a fantasy játékok."

Egy olyan korban ahol az okkult reneszánszát éri, még a Halloween-el kapcsolatos praktikák is gondot okozhatnak:

Dr.David Enoch a Royal Liverpool Hospital korábbi vezető tanácsadó pszichiátere szerint a halloween-i praktikák kaput nyitnak az okkult fel, és olyan erőket hívhat be az emberek életébe melyeket nem értenek, és gyakran nem tudnak velük megküzdeni. Még nagyobb bajt csinálnak azok a keresztények, akik keverik a kereszténységet ezzel az okkult gyakorlattal, ami a velejéig pogány. Sok gyerek számára ez az évenkénti gonoszságban való elmélyülés elvezethet a természetfölöttihez, a boszorkánysághoz és a mások feletti hatalomgyakorlásához. Az Egyesült Királyságban az Association of Christian Teachers készített egy szórólapot válaszként Halloween népszerűsítésére, mivel hogy ez eredendően gonosz. Három Halloween-el kapcsolatos aggodalomra okot adó dolgot hangsúlyoznak mint oktatási gyakorlatot:

  1. Amennyiben feltételezzük, hogy a boszorkányok és a szellemek ostobaságok, akkor miért ösztönzik a gyerekeket, hogy megünnepeljék ezt a misztikus bolondozást és talán hogy vegyék ezt komolyan? A pogányság aligha lehet a mai társadalomban a kultúra alapja
  2. Tételezzük fel, hogy néphagyományunkban a boszorkányok és démonok csupán az erkölcsi rosszat képviselik. A Halloween hajlamossá tesz arra, hogy megünnepeljük a gonoszt, a megfordított erkölcsi normákat. Hogy ha a gyerekeknek rendszeresen csodálattal és szeretettel náci figurákat mutatunk be, akkor hamarosan közfelháborodást fog okozni. De a cuki boszorkányfigurákat minden ősszel megveszik. Ez összezavarja a gyerekek fejében a jó és a rossz fogalmát. 
  3. Halloween ösztönzi az okkult iránti csodálatot és érdeklődést, és ez mindig az érintett személyek súlyosabb bevonódását és károsodását okozza
A Washington Post számos kínai, az okkult újjáéledésével kapcsolatos tragédiát mutatott be, amiről azt állítja, hogy az ismert kommunista vezetők "ámokfutása". A cikk röviden ismerteti az okkult praktikákkal összefüggésbe hozható nyolc gyilkossággal, három halottal és két öngyilkossággal kapcsolatos részleteket. Azt is megjegyzi, hogy kínaiak millióit irányítják a babonák és az okkult hiedelmek
A több mint 70 amerikai szektát érintő 8 éves kutatásunk alatt felfigyeltünk az uralkodó személy iránti feltétlen engedelmesség témájára, attól függetlenül, hogy ezvagy rossz. Az etikátlan vagy bűnügyi cselekmények a pragmatizmussal magyarázhatók, és sok tanítvány beszél arról, hogy hajlandó megölni magát vagy más embereket a lelki vezetőjük kívánsága szerint. 
Mindannyian emlékszünk a jonestown-i horrorra és Rep gyilkosára Leo Ryan-re. A Jim Jones' People's Temple volt tagjai beismerték, hogy aláírtak egy nyilatkozatot ami szerint "megölnek, megsemmisítenek vagy megtesznek minden szükséges dolgot" Jones tervei szerint. Ennek eredménye 900 gyilkosság és öngyilkosság a guayanai dzsungelben ami sokkolta a nemzetet. De hányan voltak tisztában Jones tiszteletes okkulttal való kapcsolatával? A Christianity Today cikkében azt írták Jones-ról, mint aki kétséget kizáróan "hitte, hogy egy természetfölötti szellem irányítja", és Dave Hunt kutató utal Jones korai dél-amerikai spiritizmusba való bevonódására. 
Ironikus, egy 1981-es interjúban Leo Ryan saját lánya mesél a néhai indiai guru Rajneesh iránti rajongásáról. Azt állította:"Hallottam embereket amint azt mondják, ha Bhagwan azt kéri tőlük öljék meg magukat, akkor megteszik... Ha Bhagwan azt kéri tőlük öljenek meg másokat, megteszik. Nem tudom, hogy megbízhatok-e benne teljesen. Szeretném, ha így lenne, nem hiszem, hogy képes lenne erre." De ahogyan máshol dokumentáltuk, még Rajnesh is azt tanítja nincs semmi rossz a "gyilkosságban amíg ez egy "magasabb tudatnak megfelelően" történik.

A halál bekövetkezhet az okkult egyéb következményei miatt is. Például a halál oka lehet egy szeánsz pszichés vámpírizmusa is. Ezt már régóta feljegyzik, valószínűleg több száz eset megtörtént a modern amerikai spiritizmus 1848-as kezdete óta. A médiumoktól megköveteli, hogy akik jelen vannak a szeánszon kiteszik magukat az irányító szellem vámpírizmusának, aki az energiáját a médiumból nyeri saját céljaira. Az egyik ilyen eset D'Esperance-é, "A szellemidézés végzetesnek bizonyult. A(z) (ektoplazmikus) fantom megragadott egy idős hölgyet - az anyja szelleme - aki annyira megsérült, hogy utána szenvedések közepette belehalt a következményekbe

Raphael Gasson volt médium erre figyelmeztet:

"A folyamat során a médium testébe belépő és kilépő szellem megköveteli az ülésen részt vevőktől a teljes csendet. A váratlan zaj, mozgás, stb. előidézhet a médium szervezete számára egy erőteljes sokkot, és ez a halálát is okozhatja. .. Az utolsó szeánszomon... miután visszanyertem az eszméletem arra emlékeztem, hogy... a szellemek megpróbálták elvenni az életem azzal, hogy megakadályozzák a visszatérésemet a testembe."

Az okkultista Brennan egy másik területről hoz példát:

Az elragadtatás nem az egyetlen veszély. Minden, a mentális betegségekkel kapcsolatos előadó ismeri a szellemi erők erejét. Az asztrális tér bizonyos szintjén ezekkel az erőkkel találkozunk. A felkészületlen személyiség számára megrázó hatása van. A Fülöp-szigeteken tényleges álom haláleseteket is rögzítettek. Néha még a haldoklás folyamata islyos agóniával jár. "Számos okkultistának és varázslónak szörnyű halála lesz, különösen azoknak, akik fekete mágiát használnak és vérükkel az ördögnek szentelik magukat. Ez különösen igaz akkor amikor nincsen utód aki tovább folytassa a gyalázatos gyakorlatot." Az okkult irodalmak és életrajzok számos ezzel kapcsolatos tényt mutatnak be, ismertetve a megkínzott haldokló családtagokat. 

Forrás:                              
https://www.jashow.org/articles/guests-and-authors/dr-john-ankerberg/suicide-murder-and-death-in-the-occult-death-magic/

Megjegyzések