Gyógyítás angyalokkal, angyal tanfolyamok

Az angyalos tanfolyamoknak és könyveknek se vége se hossza. Most folytatnám azzal a sort, hogy az angyalokkal manapság kommunikálni és gyógyítani is szoktak. Külön tanfolyamokat szerveznek arra, hogyan vegyük fel velük a kapcsolatot, hogy bírjuk rá őket a gyógyításra, hogyan kérjük segítségüket.

Amit tudni lehet az angyalokkal való gyógyításról, az angyal tanfolyanokról


Utánanéztem, nagyjából milyen tematika köré épülnek az ilyen tanfolyamok. Az alap mindig az angyalok fajtáinak, a lényüknek és energiáinak megismerése. Nem csak az őrangyalokról, hanem az un. elemek angyalairól is szó esik. Van ahol a szellemi vezetővel is összeköttetést lehet létesíteni inkorporálás útján.

Meg kell tanulni a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, a velük való kommunikációt. A tanfolyam folytatásaként vagy végén pedig konkrétan angyalokat kérnek fel gyógyításra, velük az Angyal táblán keresztül lehet kommunikálni. Aki nem tudná mi ez, annak leírom, hogy egy sima Ouija tábla, csak éppen angyalokkal való kommunikációra való.

A legtöbb tanfolyam Eckard Strom Atlantisz angyalai c. könyv alapján történik. Az angyalok felé megnyílás után megtapasztalhatjuk jelenlétüket és segítségüket. Az angyalok segítséget, védelmet, vezetést, útmutatást adnak számunkra. A kommunikációhoz a táblán kívül lehet használni különféle imákat, mantrákat, meditációt.

A haladó tanfolyamokon már meg lehet tanulni az angyal invokációt, az arkangyalok megidézését, az angyalokkal való együttműködést és az angyalokkal való gyógyítást.
Az angyalok segítségünkre vannak mind az egészség, mind az anyagiak terén. Rendezhetők velük a családi-, párkapcsolati konfliktusok. Szinte nincs is olyan terület, ahol ne vehetnénk igénybe szolgálataikat. Körülvesznek minket szeretetükkel és energiájukkal, vágynak arra, hogy kapcsolatba léphessenek velünk.

Az angyalterápia során az angyalok elvégzik az energiarendszerünk helyreállítását és meggyógyítják lelkünket is. Az angyalok útmutatásával és segítségével eltávolíthatjuk a negatív energiákat, tisztíthatjuk a csakrákat és helyreállíthatjuk az aurát.
Eddig volt a hivatalos ismertető.


Az angyalok és a valóság


Azért írtam ezt a címet, mert az angyalos tanfolyamokon és angyalos könyvekben található információknak köze nincs a valóságban. A legjobb esetben is megtévesztés, félrevezetés. A legfőbb probléma az, hogy az un. angyalokat előrébb vettük mint az Istent. Már nincs rá szükség, hiszen az angyalokkal minden elintézhető, pénz, siker, egészség, jobb munka, stb. Mintha mindenhatók lennének. Pedig nem. Teremtmények ők is, mint mi emberek. De nézzük meg mit lehet róluk tudni.

Értelemmel, akarattal, érzelemmel, intelligenciával és ismerettel rendelkező tisztán szellemi lények. Folyamatosan látják Istent, folyamatos kapcsolatban vannak Vele. Ami a legfontosabb, csak Isten parancsára működnek.

Nézzünk egy kis szembeállítást az (ál) angyalos oldalakkal/könyvekkel kapcsolatban.

Állítás: Az angyalok folyamatosan keresik velünk a kapcsolatot, mindenben segíteni tudnak és akarnak minket.
Cáfolat: Az angyalok mivel teljesen Istennel együtt, Istenben élnek, nincs szükségük az emberekre. Habár valóban segítenek, de nem úgy és nem azon a szinten, ahogyan a tanfolyamok írják.

Állítás: Az angyalokkal való teljes kapcsolatra szükség van az inkorporációra, vagyis a testünkbe hívásra.
Cáfolat: Ez a legnagyobb marhaság, ami csak létezik. Mivel az angyalok tisztán szellemi lények, soha nem volt testük és nincs is rá szükségük. Teljes a kapcsolatuk Istennel, nem kell nekik az ember teste. Vannak azonban olyan ex angyalok, akiknek igenis nagy szükségük van az ember testére. Ezeket ördögöknek hívjuk. A Biblia tele van ilyen esetekkel, amikor Jézus vagy később a tanítványok ördögöt űztek ki az emberekből. Céljuk az ember sanyargatása, a lelkének pokolba taszítása. Ha bárhol - könyvben vagy angyalos tanfolyam ismertetőjében- ilyet olvasol, hogy inkorporációs is lesz, vagy erre szükség van, akkor messzire kerüld el. Az inkorporációval ugyanis legálisan engeded be a gonoszt magadba. Onnantól jogot formál rád. Ja, hogy átvert közben? Ez a sajátossága. A hazugság atyja. Tehát jól jegyezd meg, bárki bámit állít. AZ ANGYALOKNAK SOHA NINCS SZÜKSÉGÜK AZ EMBER TESTÉRE!!!

Állítás: Az angyalokkal angyaltábla, meditáció vagy különböző mantrák segítségével vehetjük fel a kapcsolatot.
Cáfolat: Ezek egyike sem igaz. Főleg az angyaltábla nem. Azt más néven boszorkánydeszkának hívják és a gonosszal való kommunikációra jó. Habár ott is sok a megtévesztés. A meditáció önmagában nem rossz, de nem erre jó. A mantrákkal is vigyázni kell, mert mögötte bármi meghúzódhat. Ez egyfajta imádság ami többségében pogány istenség vagy démonok felé hódolat. Nem kell érteni a szövegét, a hangsúly a kiejtésen van. Az angyolokat kizárólag ima segítségével érjük el. Kérhetjük segítségüket és közbenjárásukat, de nem kényszeríthetjük rá őket semmire sem.

Állítás: Az angyalokat meg lehet idézni gyertyával, mantrákkal, ezoterikus dolgokkal. Ez tanítják a tanfolyamok is.
Cáfolat: Az angyalok szabad akarattal rendelkező szellemi lények, ezáltal dönthetnek arról, hogy engedelmeskednek-e az embereknek. De a legfontosabb itt is, valószínűbb inkább, hogy Isten parancsa alapján működnek. Csak azt és csak annyit tesznek, amit Ő megenged nekik. Nem lehet őket csak úgy kedvünk szerint ugráltatni.

Állítás: Jól el lehet cseverészni az angyalokkal.
Cáfolat: Az angyalok Isten parancsai szerint működnek, nem arra vannak, hogy velünk emberekkel a mindennapos dolgainkról fecsegjenek. Nézzük meg a Bibliában hogyan jelennek meg és mennyit beszélnek. Nem sokat. Megjelenésük fenséges, a mondandójukat tömören, lényegretörően mondják el. Nem maradnak órákat, csak ameddig kell. Jézus is megmondta, hogy a beszédünk legyen igen igen, nem nem, a többi az ördögtől való. Nos, igen. Az ördög szeret fecsegni és bonyolultan és hosszan fogalmazni. Gondoljunk csak a médiumok általi automaitkus írásra. Sokszor órákon keresztül írnak a szerencsétlenek és szinte soha nincs vége. Az nem az angyaloktól és Istentől való.

Állítás: Az angyaloknak sok nevük van, melyek mind benne vannak kabbalista és az Atlantisz angyalai könyvben.
Cáfolat: Ismét csak a Bibliához fordulok. Számomra az a hiteles forrás, nem ezoterikus könyvek. A Bibliában az angyalok elég sokszor (több százszor) fordulnak elő, azonban nevük csak néhányuknak van. Igazából nincs is rá szükségük, csak miattunk emberek miatt kellett a név. Egymás között erre nincs szükség, enélkül is meg tudják egymást "szólítani". Talán ha 3 nevet találunk, azok is valószínűleg főangyalok. Az esetek 99%-ban csak úgy jelennek meg, mint "az Úr angyala" vagy "Isten angyala", vagyis nevek nem szerepelnek. Hozzáteszem még a magán kinyilatkoztatásokban sem. Jópárat elolvastam, de SOHA nem találkoztam egy névvel sem. Lásd Fausztina nővér naplója vagy a Szeretetláng napló. Ezekben említenek őrangyalt és kerubot (Fausztina), de nevük nincs. Aki név szerint szerepel a Bibliában az Rafael, Gábriel, Mihály szerepel. Sem Uriel, sem Metatron nincs benne.

Felmerül bennem a kérdés (benned is fel kellene), hogy vajon a többi név honnan van, honnan szedte a könyv szerzője. Biztos vagy benne, hogy a nevek mögött valóban angyalok vannak? A gonosz is rejtőzhet mögötte a világosság angyalának kiadva magát. Ezt ne felejtsd el!
Ha sikerül kommunikálnod az angyaloddal, esetleg megjeleni neked, akkor ellenőrizd le. Ezt minden alkalommal leírom. Kérd meg, hogy dicsőítse Istent. Ez nem jelenthet nehézséget neki. Mondja azt, hogy "Dicsőség Istennek, dicsőség Jézus Krisztusnak!" 

Állítás: Az angyalokkal lehet gyógyítani.
Cáfolat: Úgy, ahogy az ezoterikus könyvekben szerepel nem. Tehát megidézve vagy rábírva őket erre a tevékenységre okkult módszerekkel. Bárki is legyen a közbenjáró, minden esetben Isten aki gyógyít. Így van akkor is ha a mennyben lévő szentekhez imádkozunk vagy a Szűzanyához. Az ő közbenjárásukra Isten gyógyíthat, de magától egy angyal soha. Karizmatikus közösségekben szokás egymásért imádkozni, vannak többen is, akik rendelkeznek a gyógyítás adományával, de ott sem az ember gyógyít, hanem a Szentlélek.

Végezetül meg kell jegyeznem, hogy a legtöbb angyalos tanfolyam átverés. Átverés abban a tekintetben, hogy a valódi angyalokkal okkult módszerekkel nem lehet felvenni a kapcsolatot. Istent szolgálják és nem tudjuk őket rángatni vagy megidézni. Tiszteljük az angyalokat és imádkozzunk hozzájuk, de nem tekintsünk rájuk bálványként és szórakozzunk velük. Jegyezd meg! Nem biztos, hogy amit te angyalnak vélsz az a valóságban is az. Az ördögöknek a megtévesztés és az átverés a mesterségük, ne hagyd, hogy téged is átverjenek az ilyen-olyan angyalos tanfolyamokkal.

 A tanfolyamok szövegeiben áltudományos maszlagok találhatók, mint pl. az angyalok helyreállítják az energia áramlásodat, kitisztítják a csakráidat, eltávoltíják az energia blokkokat, sőt pénzt és sikert hoznak a házhoz. Ez mind nem igaz, bizonyítani meg végképp nem lehet. Persze sokan bedőlnek ennek, mert vágynak a változásram, a jobb életre anyagilag és egészségileg egyaránt. Te használd az eszed és a megkülönböztetés adományát.    

Megjegyzések