Ha beüt a baj

Aki foglalkozik valamilyen okkult vagy mágikus tevékenységgel, azt előbb-utóbb elérheti ennek negatív hatása is. Az a jobbik eset, ha te magad is észreveszed a változást, az már a rosszabb, ha csak a környezet jelzi feléd a problémát. Persze te ekkor nem is érted mit beszélnek, hiszen jól érzed magad és semmiféle bajt nem vettél észre.

A kiváltó okok közé sorolnám mindenképpen a "fehér" és fekete mágia alkalmazását, a szellemidézést, ouija tábla használatát, a különböző beavatásokat és behangolásokat, az olyan gyakorlatokat ahol az elme megnyitása a cél, a "szellemi vezetőkkel" való kapcsolatfelvételt és befogadást, démonidézést és szerződéskötést, az (ál)angyalokkal való kapcsolatot idézés útján esetleg befogadásukat, az univerzum vagy isteni erő használatát, bizonyos mantrák és szimbólumok általi idézést vagy beavatást. Nagyjából ezek le is fedik a kiváltó okokat.

Nézzük át milyen változások, jelek lehetnek, amik már meg kell, hogy szólaltassák a vészcsengőt akár kívülálló vagy akár elszenvedője a dolognak. Természetesen ezek nem biztos, hogy mindenkire igazak és nem minden esetben fordulnak elő. A legrosszabb, hogy sokan a sötét erőkkel játszók közül nem gondol ok-okozati összefüggésre a korábbi cselekmény (pl. egy behangolás vagy idézés) és a jelen helyzet között, mert úgy gondolja, ezeknek a változásoknak semmi közük hozzá. Van amikor így is van. A legtöbb esetben ez nem igaz. Nagyon is jó lehet látni -főleg külső szemlélőként- a változást.

A szellemidézésnek, spiritiszta szeánsznak leggyakoribb velejárója, hogy a meghívott "vendég" ott marad és mindenféle zajokat csap, tárgyakat mozgat, stb. Egyszóval félelmet kelt benned. A fentebb felsorolt esetekben (is) a következők történhetnek veled. Aki eddig vidám és kiegyensúlyozott ember volt, az most melankolikus, levert, depressziós lesz. Egyre inkább elmegy az életkedve, egyre többet gondol a halálra és az öngyilkosságra.
Aki eddig viszonylag egészséges volt, az most mindenféle betegségben szenved, soknak nem is találják meg az igazi kiváltó okát.
Tönkre mehet a párkapcsolat, sikertelenségek érnek a munkában és pénzügyi életben. Leírják a démonidézéssel kapcsolatos könyvek és oldalak, hogy akár elmebetegség vagy halál is lehet a vége. Baljós tünet lehet még a rendszeres éjszakai rémálmok (amik persze eddig nem voltak), akusztikus és vizuális hallucinációk (vagy lehet inkább a valóság), kényszerítő erejű gondolatok (pl. öld meg magad vagy mást), egyéb cselekményekre felszólító sugallatok. Előfordulhat fizikai bántalmazás vagy olyan érzés, mintha valaki ülne a mellkasunkon.
 Jel lehet még (nem csak hívőknél) a szent tárgyakról való irtózás, templomok kerülése, kényszerítő erejű káromkodások, stb. Isten vagy a Szűzanya nevét még csak kiejteni sem tudja. A legsúlyosabb esetben ördögi megszállás is létrejöhet. Ez van amikor rejtve van, máskor meg nem.

Aki úgy gondolja, hogy a gyerekek védve vannak nagyon téved. Sajnos egyre több fiatal játszik az okkultizmussal. A leggyakoribb a szellemidézés vagy ouija tábla használata. Kollégiumban vagy osztálykirándulás alkalmával ez egy jó móka lehet. Csak aztán győzzék majd elviselni a következményeket.

Megoldási lehetőségek

Amennyiben te vagy az érintett, akkor nagyjából ez lesz a sorrend.

  1. Abba kell hagyni minden okkult és mágiával kapcsolatos cselekedetet. A könyveket és egyéb tárgyakat/eszközöket meg kell semmisíteni vagy ki kell dobni. Talán a megsemmisítés a legjobb. 
  2. Ki kell mondani hangosan, hogy Jézus nevében ellene mondasz az ördög minden ilyen irányú kísértésének és megtagadod ezeket a cselekedeteket. 
  3. El kell menni egy templomba és gyónni. Ez a legjobb és leghatásosabb ami csak létezik. Akinek erre nincs lehetősége, minimum egy katolikus karizmatikus közösségbe menjen el és kérjen szabadító imát. 
Valószínűleg nem egyik napról a másikra áll be a változás, de lesz eredménye.

Amennyiben te szeretnéd elérni, hogy ismerősöd hagyjon fel ezzel a tevékenységgel, mert látod rajta milyen mélyre süllyedt. Ekkor csakis az ima erejében bízhatsz. Sokfajta ima lehet hatásos, de én személy szerint a rózsafüzért ajánlanám. Ennek mára több változata létezik.
Amit én ajánlok az Isteni Irgalmasság rózsafüzére és a Szeretetláng rózsafüzér. Az első inkább Jézushoz szól és elsődlegesen a bűnösök megtéréséért van, míg a másik a Szűzanyához szól. Általában a szeretetláng a sátán megvakítását szolgálja (vagyis tehetetlenné tételét) és most nekünk pont ez kell. Hogy megszűnjön a hatása a démoni befolyásnak.

Az irgalmasság rózsafüzére itt: http://fausztinanover.webnode.hu/products/az-irgalmassag-rozsafuzere/

Mária szeretetláng rózsafüzér: http://szeretetlang.hu/?old=leiras&parent=7

A rózsafüzéren kívül még érdemes próbálkozni Pio atya kilencedével is. Neki az ördög különösen sok szenvedést okozott, ugyanis Isten megengedte neki a fizikai bántalmazást is.

Pio atya kilencede: http://szenterzsebet.org/honlapok/pio-atya/Pio_atya_imaja.htm

Az ima ereje erősebb a sátán minden hatalmánál. Hittel imádkozd és Isten megadja amit kérsz.

Megjegyzések