Egyesülés angyalunkkal

Az angyalokkal foglalkozó okkultista oldalak sokaságán találhatunk különböző imákat és főleg meditációs/idézéses technikákat, ahol a cél egyesülni angyalunkkal. Van ahol úgy írják a technikával segítő angyalunkat fogadhatjuk be, más megfogalmazásban angyali erőket hívhatunk le. Na, itt kell szólnia a vészcsengőnek, de jó hangosan. Az egyik ilyen oldalon találtam a következő szöveget. Kiemelem a szerintem lényeges részeket.


Drága lelkek, fényes létek! Angyalok szólunk most hozzátok, kik veletek a Földön utatokat járjuk. Tudjátok, angyali seregek vesznek körbe titeket, hogy segítsenek. Egyre több angyal érkezik körétek, hogy rezgéseink segítsenek befogadni az érkező energiákat. De belétek hajlandóság híján nem tud lépni a kellő energia, mert nem tudván, ezt elutasítjátok.
Apró figyelmeztetések, sugallatok, jelek útján adjuk értésetekre jelenlétünket. Figyeljetek magatokba, s magatok köré. Szükségetek van erőitekre, hogy azt magatokba építve továbbléphessetek. Segítsetek nekünk figyelmetekkel és befogadásotokkal, hogy tehessük azt, miért idejöttünk. Engedjétek be rezgéseinket, hogy a tiéteket így behangolhassuk és befogadóvá alakítsuk. Minden erő, mit kaptok a Teljesség felé vezet benneteket. Segítségetekre válik, ha az Akarattal együttműködtök. Harmónia és békesség vesz körbe benneteket, s ezt sugározzuk rátok folyamatosan. Ha nem zárnátok le magatok körül a teret, s érzelmi páncélotokat engednétek lefejteni, megéreznétek, mert hozzátok férne. Átjárna és feltöltene titeket. Ezért most egy olyan imát adunk nektek, mi feloldja ezt a falat körülöttetek, s behívja angyali erőinket, mivel segítünk, harmonizálunk benneteket.
Meglátjátok, ezután jobban észreveszitek majd jeleinket és figyelmeztetéseinket, miket eddig a véletlenre fogtatok. Az imát szívből, s teljes akaratotokból mondjátok el, mert biztosak lehettek benne, itt vagyunk és meghalljuk:

Akkor nézzük. Alap esetben végig olvasva a szöveget, talán semmi rosszat nem sejt az ember. Miről szól? Körülöttünk vannak az angyalok, akik már alig várják, hogy segíthessenek nekünk. Itt repkednek körülöttünk. Mi viszont figyelmetlen és nemtörődöm emberek még csak észre sem vesszük őket, sőt mi több elutasítjuk ezt az erőt. Bezzeg, ha mi nem zárkóznánk el, akkor aztán feltöltődnénk meg miegymás. De itt a megoldás, mert most olyan imát kapunk, amivel feloldódnak a falak körülöttünk. Az imát nem lehet csak úgy gépeiesen elmondani. Teljes átéléssel és szívből kell. Ez volt a hivatalos változat. 
Gyanút keltő szavak: rezgések, energia, befogadó, tér, behív, harmonizál. 

Most nézzük meg azt amit én gondolok, hogy valójában ez lehet a háttérben. Behozom a valódi szereplőt és az általam helyesnek vélt szöveget. 

Drága lelkek. Az ördög vagyok és kopogtatok nálatok. Itt vannak a társaim is. Elég sokan vagyunk akik vágyunk a testetekre majd a lelketekre, de Isten alapból nem engedi meg működésünket bennetek. Elég jól védve vagytok, így csak kísérteni tudunk, de megszállni nem. Nekünk nagy szükségünk van rátok, nektek annál kevésbé. Nekünk ez nem számít, mert a lényeg Isten művének rombolása és minél több lélek elkárhoztatása. 
Ezzel az imával megidézhettek engem, sőt be is engedhettek teljesen legálisan. Ti ugyan nem engem vártok, hanem valamiféle segítő angyalt. Sebaj, én bárminek ki tudom magam adni, hiszen a hazugság atyja vagyok. Ti kis butuska emberek, meghívtok engem és átengeditek testeteket nekem. Mondjátok el ezt az imát, de úgy, hogy szívből jöjjön, mert csak akkor lehetünk biztosak abban, hogy valóban be akartok engedni minket. Ekkor már Isten sem szólhat semmit, mert bár átvertelek titeket, de mégis ti mondtatok igent nekem. Az elején megkapjátok a mézesmadzagot, de aztán megmutatom igazi arcomat és erőmet. Persze akkor már késő lesz.

Ugye, így már teljesen máshogy néz ki a dolog. Remélem, ezek után már ordít a különbség a két szöveg valódi tartalma mögött. Sok lehívásnál megadják az "angyal" nevét is. Könyörgöm! Alig ismerjük vagy 5 angyal nevét! Honnan van a többi??? Haló!!! Utánanézett már valaki? Milyen nevek ezek? Valószínűleg angyaloké, de alul mintha látszana valami pataféle. 
Már írtam korábban, hogy az angyalokat nem lehet csak úgy ugráltatni. Csak Isten engedélyével léphetnek kapcsolatba velünk úgy, hogy érezzük, lássuk vagy halljuk őket. A Biblia tele van ilyenekkel, de néhány magán kinyilatkoztatásban is olvashatunk róluk. A lényeg. A nevüket nem igazán szokták megmondani, talán nem is szükséges. Feltételezhető, hogy Isten nem is engedné meg nekünk embereknek, hogy rángassunk őket kedvünk szerint. Kérni lehet a közbenjárásukat, lehet imádkozni azért, hogy segítsenek, de a főm cél minden esetben az, hogy közelebb vigyenek Istenhez. Nem a rezgéseink számát akarják emelni vagy alantas eszközül szolgálni nekünk embereknek. 

A sátán már próbálkozott Jézussal is, amikor megkísértette és azt kérte vesse le magát a magasból. 


"5Most a szent városba vitte az ördög, és a templom párkányára állította. 6„Ha Isten Fia vagy – mondta –, vesd le magad, hiszen írva van: Parancsot adott angyalainak, a kezükön hordoznak majd, nehogy kőbe üsd a lábad.” 7Jézus így válaszolt: „Az is meg van írva: Ne kísértsd Uradat, Istenedet.” 8
MT4,5-8

Úgy gondolom nekünk sem szabad kísérteni az Istent mindenféle mágiával és angyalokkal való szórakozással. Bízni kell a gondviselés erejében és csak imádkozni szabad az angyalokhoz. 
 
 

Megjegyzések