A 7 csakra démona

Azok akik gyakorolták a jógát, a meditációt, és azok akik különböző csakra behangoláson vettek részt, öntudatlanul is megnyitották magukat a démonok számára. Amennyiben gyakorló keresztény vagy, és különböző energia áramlásokat, mozgásokat, meleget vagy hideget, nehézséget érzel, ha nem vagy ura a testednek, testi megnyilvánulásaid vannak, akkor ezek olyan külső jelek, amelyekre oda kell figyelni. Itt van az, hogy miért. Meghívást kaptál az hindu istenekhez, gonosz szellemekhez, vagyis a bukott angyalokhoz. Itt egy összefoglaló arról, hogy mi történhetett. 

Hét szellemi kapu van a testben, amit az okkultisták csakráknak neveznek: A korona csakra a fejben, a szemek között a homlokon a harmadik szem, a torok csakra, a szív csakra, a köldök csakra, a szex csakra és a gyökér csakra. Ebben a tanúságtételben "Eric" egy volt vezető okkultista kiderítette, hogy ezt a 7 fő nyílást Isten lezárta, és az ember kinyitotta a bűn által. Amikor a csakrák nyitva vannak, akkor a szellemek képesek áthaladni ezeken a kapukon és átjárókon. 

Körülbelül 5 évvel ezelőtt tanácsot adtam egy mélyen vallásos ázsiai embernek, akit gyerekkorában hindu isteneknek ajánlottak, majd felnőttként keresztény lett, teológiát tanult, és Hetednapi Adventista lett. Eljött hozzám, mert naponta vádló hangokat hallott. A tanácsadás során felfedeztük, hogy James még nem lett megszabadítva. James már régóta gyakorolta a jógát, melynek célja a 7 csakra kinyitása volt. James csakra kapui teljesen nyitva voltak. Az Úr álomban megmutatta Jamesnek, hogy minden egyes csakrán egy hindu istenség ül, egy démon. 

1. A korona csakra - Síva
2. A harmadik szem - Hakini
3. A torok csakra - Savashiva
4. A szív csakra - Isha
5. A köldök csakra - Vahni
6. A szex csakrák - Visnu és Rakini
7. A gyökér csakra - Brahma

 
A telefonos szabadító szolgálat során James észrevette, hogy démonok járkálnak ki- és be a kapukon. Ahhoz, hogy ezt megállítsam, be kellett zárnom a kapukat kiűzve a hét istenséget. Hindu neveiken nevezve őket egymás után kiűztem őket, miközben morogtak, átkozódtak, sikoltoztak, nyelveken beszéltek. John soha nem beszélt nyelveken, csak az ülésen. 
Ez egy egyedülálló szabadítás volt. Soha nem halottam még ilyenről korábban. Azonban miután elolvastam azt amit Ericnek kellett mondanom, még másokon is elvégeztem a szabadítást.

Eric beszámol arról a könyvében, hogy a 7. csakrán keresztül projektálta a testét gyenge pásztorokba. Amikor a pásztor belsejében volt, akkor a pásztor lelki erejét az auráján keresztül érzékelte, amivel Eric 2 perc alatt végzett. Ha az aura bizonyos színű volt, akkor Eric tudta, hogy az egyén gyenge hitében. A legtöbb esetben a lelkész ereje gyenge volt a paráznaság miatt. 

Eric szerint 7 bűn van ami kinyitja a kapukat:

  • szexuális közösülés egy démonnal az álomban, vagy szex egy prostituálttal
  • drogok
  • jósok látogatása
  • okkult erők révén gyógyulni
  • okkult könyvek olvasása
  • harag (a démonok a harag által is közvetítenek bizonyos betegségeket és rosszulléteket. A démonok manipulálják az embereket, hogy felkeressenek boszorkányokat és okkultistákat, energia gyógyászokat, akik maguk és démonok ügynökei.)

Ez nem meglepő számomra. A Szabadulás Kérdőív megkönnyíti az információszerzést az ügyfelektől.  Amit Eric is megerősít, hogy az emberi szellemek, a boszorkányok, a varázslók, és az asztrális utazás emberei képesek belépni a 7 csakra mindegyikén a saját lelkükkel, és képesek úgy viselkedni, mintha gonosz lelkek lennének. Most már értem miért van az, hogy a Szentlélek úgy vezet engem, hogy a lelkeket nevükön nevezzem; anya, apa, rokon, gyilkosság, bármely emberi szellem, akik képesek klienseimnél megkötözöttséget kialakítani. A szabadító szolgálatomban sikerrel végeztem el nem csak démonok, hanem emberi szellemek kiűzését és a tisztátalan kötelékek megtörését is. 

Hogy ha bármelyik csakrád nyitva van, akkor ki kell űznöd a démonokat a csakrákból, és utána minden csakrát le kell zárni.

Forrás:
https://pamsheppardpublishing.com/2011/10/06/deliverance-and-the-7-chakras/

Megjegyzések

  1. Hát ti nagyon hülyék vagytok. Mindent szart kitaláltok csak hogy megmondjátok hogy éljen az ember.

    VálaszTörlés
  2. A bejegyzés egy cikk fordítása, de köszönjük az építő jellegű hozzászólást!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése