Amikor az átok, az okkult, a kétségbeesés találkozik

Ez az eset egy család három nőtagjáról szól. A feleség és az anya egy jól ismert katolikus egyetemen végzett, az idősebb lány pedig szintén egy jól ismert állami egyetemen diplomázott, a legfiatalabb lány pedig szintén arra az egyetemre jár ahol korábban az anyja végzett. A teljes életük felfordult, amikor a férj meghalt otthagyva őt két iskoláskorú lánnyal. Azt gondolta nem tudja felnevelni a gyerekeket saját erejéből. Azt gondolta egy médiumon keresztül konzultál a férjével, amikor csak szüksége van tanácsra. Az a médium akivel kapcsolatba lépett ismert volt okkult körökben mint hatalommal bíró varázsló. Filozófusként is ismerték. Az anya biztonságba érezte magát a férj könnyen elérhető szellemi jelenlétében, végül beleegyezett abba is amit a médium javasolt, hogy végezzenek el egy rituálét a házukban, hogy a férj úgy maradjon velük, mintha sose távozott volna el. 

Mivelhogy a médium rendszeres látogatója lett a háznak, két dolog is történt a lányokkal. Tette a szépet az idősebb lánynak, és ő tudott erről. A fiatalabb lánynak gyanúsak voltak a médium indítékai. Minden alkalommal amikor a férfi meglátogatta őket, szeánszot tartottak. És a fiatalabb lány nehezen viselte el a jelenlétét. Egy napon megromlottak a dolgok, mert az anya már nem akarta, hogy a férfi látogassa őket. Ezen kívül ő is gyanakodott a férfinak a lányával kapcsolatos szándékaival kapcsolatban. Mielőtt a férfi elhagyta a házat, még egy átkot mondott ki rájuk: "A fiatalabb lányod lesz az oka a te és az idősebb lányod halálának." Ezzel véget ért a kapcsolatuk a médiummal. Azonban ez egy fájdalmas kálvária kezdete volt. 

A varázsló hatalmának ismeretének birtokában a fiatalabb lány elhatározta, hogy szembeszáll vele az interneten fellelhető varázslatok, képek és utasítások segítségével. Először azzal próbálkozott, hogy varázslatot végzett el néhány emberen, és mivel látta, hogy működik, azon volt, hogy egyre jobban elmélyüljön a fekete mágiában. Összebarátkozott egy ausztrál férfival, akivel egy boszorkány fórumon találkozott össze. Az online barátság szerelemben végződött. Miután befejezte a főiskolát követte a férfit Ausztráliába abban a reményben, hogy majd ott letelepednek. A szerelem egy másik rémálomban végződött, de addig még több varázslatot megtanult tőle. Később a férfi feltárta, hogy ő sátánista, és szeretné megpecsételni szerelmüket egy sátánista rituáléval. A lány nem ment bele ebbe, és összetörve visszatért Manilába. 




Átvertnek és szerencsétlennek érezte magát, haragot táplált anyja és nővére iránt, mert nyomorúságáért őket okolta. Ha az anyja nem hívta volna oda a médiumot, ha a testvére nem lett volna szerelmes a médiumba, akkor normális élete, munkája és karrierje volna. A nyomorúságot tetézve rémálmai voltak, és ez a napjait még kellemetlenebbé tette. Elég hamar olyan állapotba került, ami már pszichiátriai esetnek tűnt. Elég hamar kényszeres viselkedése lett, gyűjtötte a szemetet, erőszakos volt az anyjával és a nővérével szemben, megakadályozta, hogy az anyja és a nővére kijusson a házból, gyakorlatilag fogva tartotta őket. Sikoltozott, ordított, tárgyakat dobált, dührohamai voltak. Teljesen pokollá vált a család élete. Vajon valóra vált a varázsló átka?

Nyugodt pillanataiban beleegyezett abba, hogy elvigyék pszichiáterhez vagy neurológushoz kivizsgálásra. Egy bizonyos mentális problémát diagnosztizáltak nála, de gyógyszerekkel és könnyen elérhető eljárásokkal kezelhető. Azonban a használt gyógyszerek és kezelések ellenére a lány állapota nem javult. Végül néhány hónap múlva az orvos felhagyott a kezeléssel, mert a nagyobb dózisú gyógyszer már veszélyeztette volna az egészségét. 

A lánynak utálata alakult ki a szent dolgokkal szemben. Érzékeny volt arra is, ha az anyja vagy a nővére imádkozott érte, vagy tervezte hogy imádkozik, esetleg elment szentmisére. Hirtelen sikoltozni kezd, és azt kéri hagyják abba. Megtámadja őket, ha megpróbálnak imádkozni. Amennyiben csak csendben imádkoznak, az erre adott reakciói gyorsan kialakulnak. A kényszeres viselkedése rosszabb lett, és hamarosan a ház minden sarka tele volt kidobásra ítélt dolgokkal. A rémálmai is rosszabbodtak. Nem sokkal azután, hogy becsukta a szemét, kísértetek jelentek meg álmában. Az éjszakái és az álmai rémálommá váltak. 

Lehet ez démonikus? Minden ok erre utalt. Lehetett klasszikus pszichiátriai eset? Erre is voltak jelek. Lehetett egy időben pszichiátriai és démoni eset? Ez is lehetséges. 
Ez az eset túl bonyolult volt az ördögűző hivatal számára, és a gyógyulás is csak nehezen következett be. Az elemzések szerint, ha ez démoni eredetű, akkor a démon egyszerre tartotta fogságban mindhármukat, és a varázsló erőteljes átkot mondott rájuk. 

Az ügy még folyamatban van, csak öt ördögűzés után következett be valami változás. De hosszú még az út addig, míg az emlékek begyógyulnak. Ebben az esetben az okkult, az átok, az elkeseredettség, a harag, a gyűlölet tartotta ezt a három nőt az ördög fogságában. 

Forrás:
http://piscatores-hominum.blogspot.hu/2015/03/case-story-when-occult-despair-sadness.html

Megjegyzések