Interjú Laura Maxwellel - A szellemi vezetők valójában démonok




Talán hallott már Laura Maxwellről. Skóciában él, a Spirituális küldetés c. könyv szerzője. 
10 évig spiritiszta volt, előadásokat tartott Nagy Britanniában az okkultizmusról, és tanította az embereket hogyan szabadulhatnak meg Jézus Krisztuson által. Világszerte több TV és rádióműsorban szerepelt, és YouTube csatornáján rengeteg információt nyújt. 

Laura az egyik legkedvesebb és legszerethetőbb ember akit csak ismerek, és boldog vagyok mert megoszthatom Önökkel a történetét. 

Pennie: Mivel foglalkozol mostanában?

Laura: Nemrégiben interjút készítettem Michael Cummins-el, a Deliverence Minister from Revelation műsorban. Ma feltöltöm az anyagot a blogomba. Múlt héten bemutatták a tanúságtételemet a British Christian TV-ben, így ma feltöltöm a videót a blogomba. 

Pennie: Hogy néz ki egy tipikus napod? 

Laura: Változó, de általában olyan embereknek válaszolok, akik láttak engem beszélni a templomban, a TV-ben, YouTube-on, vagy tanácsért fordultak hozzám. Néhány kérdés olyanoktól származik, akik még mindig okkult dolgokkal foglalkoznak, és néhány keresztényektől. Egy tipikus napon előkészülök az interjúkra mint ez, vagy rádiósra. Néha olyan emberekkel találkozom akiket megmentek, és csoportban tanácsadással foglalkozom, vagy esetleg részt veszek a prófétai szolgálatban. Ezen kívül több könyv írásában is részt veszek. 

Pennie: Hogyan változott meg azóta az életed, mióta szakítottál az okkultizmussal?

Laura: Sokkal békésebbek a napjaim! A spiritizmus minden gondolatomra és tettemre hatással volt. Ahelyett, hogy médiumokhoz és szellemekhez fordulnék tanácsért, most megbízom a Szentlélek vezetésében. A természetfeletti jelenségek érdekesnek tűnhettek abban az időben amikor még spiritiszta voltam, de megismerve Jézust, érezve az Ő jelenlétét, látva ahogyan átalakítja az életeket és meggyógyítja az embereket, ez sokkal jobb. 

Pennie: Az okkultizmusban való részvételed előtt volt olyan keresztény befolyás ami hatással volt az életedre?

Laura: Kb. amikor 5 éves lehettem, akkor az iskolában tanították nekünk a Jézus szeret téged dalt és hasonlókat. Minden reggel imádkoztunk az iskolában. Hittem abban, hogy Jézus velem van, és évekkel később amikor szenvedtem az okkultizmus miatt, Isten emlékeztetett erre. Aztán 12 éves koromban a Gideon társaság eljött az iskolába, és mindenki kapott egy Bibliát. Az összes javasolt részt elolvastam. Elképzelhető, hogy elmondtam a bűnösökért való imát, de nem emlékszem biztosan. Emiatt úgy érzem nagyobb védelmet kaptam mint anyám, amikor az életünk veszélybe került az okkult miatt. 

Pennie: Hogyan kerültél kapcsolatba az okkultizmussal?

Laura: Mindig érdekelt a természetfölötti. Ahogyan a legtöbb embernél, ez egy fokozatos dolog volt. Kezdődött azzal, hogy gyerekként lenyűgöztek a tündéres mesék, a mesecsatornákon bemutatott mágiával kapcsolatos filmek, stb. Ezek a dolgok beépülnek a gyerek képzeletébe, és arra bátorítják őket higgyenek a természetfelettiben. Később vonzódtam a csillagokhoz és az asztrológiához. Emlékszem, hogy elolvastam a gyerek újságokban lévő horoszkópokat. Innen már egyenes út vezetett a New Age praktikák felé, mint a meditáció, jóga, stb. akkoriban ez ártalmatlannak és "enyhe" New Age-nek tűnt. Nem vettem észre, hogy egyre mélyebbre húz. Végül az okkultba vezetett. Az anyám már évek óta érdeklődött a spiritizmus iránt. Amikor Glasgowban csatlakozott a Spiritiszta Egyházhoz, akkor nem sokkal később én is beléptem. Hetente jártunk oda, néha megnéztük a médiumok hogyan kommunikálnak a szellemekkel, akik azt állították halott lelkek, "szellemi vezetők", de úgy is ismertek mint "őrangyalok". Függőséget okozott , mivel a szellemek nagyon pontos üzeneteket, iránymutatásokat és tanácsokat adtak, amik mindig működtek. 

Pennie: Mi volt az az okkult gyakorlat, ami legnagyobb hatást váltotta ki belőled?

Laura: A Spiritiszta Egyház néha speciális összejöveteleket is tartott, amit átalakulásnak neveztek. Ez egy nagyon intenzív természetfölötti élmény volt, ami nem minden héten történt. Az egyház tagjait meghívták erre. Az eseményt vezető médium nagyon mély transzba esett. Ahelyett, hogy csak kommunikált volna a szellemekkel, és közvetítette volna az üzeneteiket, megengedte nekik, hogy rajta keresztül beszéljenek. Egymás után többféle szellem működött rajta keresztül. Mindig megváltozott a médium hangja és arca. A szellem azt állította, hogy egy halott rokon, és szeretne alakot felvenni, kijött a médium testéből az orrán vagy száján keresztül. Aztán átsétált az emberek között úgy, hogy még egy leheletfinom kötelékkel volt összekapcsolva a médiummal. Mondták, hogy érintsük meg, de én nem akartam. Mindenki furcsának találta, de többet akartak. Nem színpadi show volt, hanem nagyon is valóságos. Előtte, közben és utána a tudósok megvizsgálták a médiumot. Azt találták, hogy az átalakulás mérhető eredménnyel járt. A médium teste súlyt veszített, mivel a testfolyadék ami az ektoplazmát előállítja elhagyja a médium testét. Változást észleltek a hőmérsékletben is, és így tovább. Azonban még a híres médiumok is megírták a könyveikben, hogy az átalakulás veszélyes, és a médium akár meg is éghet, megvakulthat, vagy meg is ölhetik közben. 

Pennie: Milyen hit vagy meggyőződés volt az ami megerősített téged?

Laura: Úgy tűnt, hogy ez bizonyítja a halál után életet, hogy az elhunyt szeretteink élnek, és visszajönnek, hogy beszéljenek velünk. Természetesen fogalmam sem volt róla, hogy a szellemek démoni megtévesztések is lehetnek, akik bárkit pontosan tudnak utánozni. Továbbá amikor ezek a démoni szellemek azt mondták nekünk, hogy a Biblia téved, és Jézus nem volt Megváltó, akkor hittünk nekik.  

Laura: Mit gondoltál a keresztényekről és a kereszténységről amikor legjobban elmerültél az okkultban?

Pennie: Ahogyan meséltem ezek a démoni lelkek megjelentek és azt mondták a Biblia téved, és Jézus nem volt Megváltó, mi pedig hittünk nekik. Több médium azt mondta gyakran beszéltek egy Jézusnak nevezett szellemmel. Mostanra rájöttem, hogy ez egy démon volt aki azt állította magáról Krisztus. Ahogyan a Biblia mondja vannak ál Krisztusok. A szellemek azt tanították nekünk, hogy a kereszténységet egy ember alapította ; az ősi spiritizmust, a pogányságot, a szabadkőművességet, és a többi testvér vallást, ami mind valódi vallás. Azt tanították nekünk, hogy a keresztények lelkileg nem fejlődtek, és az utolsó időben visszatartották a New Age megvilágosodását. Ezek miatt az utolsó napokban a világ minden táján élő keresztényeket eltávolítják vagy megölik a szellemi vezetők vagy az idegenek. Ez több pozitív rezgést és gyógyulást jelent a világ számára.

Azt állították a keresztények úgy gondolják Jézus majd elragadja őket, de ez tulajdonképpen természetfeletti eltávolításuk lesz, hogy megtisztuljon a föld. Azt tanították nekünk, hogy a keresztényeknek lesz egy utolsó lehetőségük megtagadni a hitüket és részt venni a New Age gyakorlatokban. A New Agerekhez hasonlóan a keresztényeket és a nem keresztényeket arra ösztönzik majd, hogy meditáljanak, elfogadják a szellemi vezetőjüket, stb, és csatlakozzanak az Új Világrendhez. Megtanítottak minket a teozófia alapjaira, megismertünk híres médiumokat mint Blavatsky asszony, és Alice Bailey. Blavatskyt úgy ismerik mint a New Age anyját. Azt mondta megjelentek a szellemi vezetői, és azt mondták neki Lucifer jó, és ő adta az embereknek a médiumi és a tisztánlátás képességét. Azt tanították nekünk, hogy Lucifer messiás típusú embert hoz a világba, egy férfit aki elhozza a globális békét és a szellemi egységet. A szellemek azt tanították Blavatskynak, hogy Lucifer fogja elhozni a világ számára a fényt, és hogy Jézus nem volt Megváltó. Még akkor is, ha sok médium, spiritiszta azt fogja mondani ők még nem hallottak erről, ez a New Age és a spiritizmus alapja. Blavatsky munkásságának vagy a Teozófiának olvasásával ez igazolható. Még ma is sok híres médium tanítja ezt, és megírták könyveikben melyek a teozófiát és a luciferiánus doktrínákat követi, pl. Benjamine Creme, David Spangler, Barbara Marx Hubbard és mások. 

Pennie: Mikor fordultál Jézus felé? Volt valamilyen akadály ami miatt nem folytattad ezt az irányt?

Laura: Egy keresztény barátom meghívott egy pünkösdi templomba, ahol gospelt hallottam, és mások elmesélték hogyan adták át a szívüket Jézusnak. Hallottam, ahogyan emberek prófétáltak és nyelveken imádkoztak, ami felkeltette az érdeklődésemet. Aznap este amikor hazaértem a lelkek és a szellemi vezetők nagyon dühösek voltak. Nem akarták, hogy elfogadjam Krisztust Megváltómnak, és megtámadtak engem. Megmutatták valódi arcukat. Ez bebizonyította nekem, hogy gonosz lelkek, és évek óta csak úgy tettek, mintha halott lelkek lennének. Az anyám úgy érezte elárultam a spiritizmust, amikor Jézust befogadtam az életembe. De hamarosan ő is visszautasította a spiritizmust és újjászületett. 

Pennie: Mi történt rögtön azután, hogy keresztény lettél? Volt ebben az időben szellemi támadásod? Ha igen, akkor milyen volt? 

Laura: Igen. Az emberek ezt talán úgy írják le mint kopogtató szellem aktivitást, de a szellemek nem voltak kopogtató szellemek. Kiderítették, hogy ezek gonosz lelkek vagy démonok, akik korábban úgy tettek mintha szellemi vezetők vagy elhunytak lelkei volnának. Megijesztettek, megütöttek, kidobtak az ágyból, stb. Agresszívvé váltak, amikor megpróbáltam Bibliát olvasni, imádkozni, dicsőítő dalokat énekelni. Ez egészen addig folytatódott, amíg rá nem találtam a Keresztény Szabadító Szolgálatra, akik Jézus nevében kiűzték belőlem és az otthonomból őket. Érdekes, hogy amikor spiritiszta voltam, akkor a szellemek megpróbáltak velem kapcsolatba lépni, de amikor megtértem Jézushoz, akkor ezek a szellemek már nem beszéltek hozzám többé. Az úgynevezett "halott rokonok" nem jelentek meg többé. Egy másik tény ami megmutatja valódi identitásukat, és az is lehetetlen, hogy visszajönnek a halottak, mivel vagy mennybe, vagy a pokolba kerülnek amikor meghalnak. 

Pennie: Mi történt édesanyáddal? 

Laura: A szellemek folyamatosan beszéltek anyámhoz, megfosztották őt az alvástól, és fizikailag is bántalmazták. Egy alkalommal amikor akarata ellenére transzba kényszerítették, éppen sütött. Amikor kijött a transzból, akkor az egész konyha lángolt. Akkor értem haza, amikor a tűzoltók már megfékezték a tüzet. Ráeszméltünk, hogy anya és a háziállatok akár meg is halhattak volna. Egy másik alkalommal rémültem figyeltem, ahogyan anyát felemelték a járdáról (a szellemek), és egy elhaladó autó motorháztetején tették le. Anya orvosa nem tudta valóságként elfogadni a poltergeist jelenséget, így skizofréniát diagnosztizált, majd egy pszichiátriai osztályra utalta. Habár anya néhány hónappal később átadta magát Jézusnak, a pünkösdi gyülekezetnek akikhez csatlakoztam még nem volt tapasztalata olyan emberekkel mint az anyám. Akkoriban még nem volt szabadító szolgálatuk. Nem tudták, hogy a keresztények kiűzhetik a démonokat Jézus nevében. Amikor a pszichiáterek elbocsátották anyámat hazatért. További szellemi támadásoknak volt kitéve. Sajnos öngyilkosságot követett el. Ez teljesen sokkolt engem. Úgy érzem ez kihangsúlyozza a keresztények számára annak a fontosságát, hogy felvegyék a kapcsolatot a szabadító szolgálattal, és legyenek Isten eszközei, hogy Jézus nevében szabadulást hozzanak a szellemi támadáson átesett embereknek. Az évek folyamán keresztényként nagy megtiszteltetéssel és örömmel fogadtam, hogy a Szentlélek felhasznált engem, hogy láthassam ahogyan emberek és háza szabadulnak meg a démoni támadásoktól. 

Pennie: Milyen tanácsot adnál azoknak az embereknek akiknek családtagjai az okkultban vesznek részt?

Laura: Imádkozzanak értük, és szeretettel közelítsenek feléjük, mert sokuknál elítélő keresztények okoztak sérülést, és így távolabb kerültek Jézustól. Próbáljanak nekik a YouTube-on vagy hasonló oldalakon tanúságtételeket mutatni. Olyat ami megosztja valakinek az okkultból való szabadulását. Például, ha a rokonod a Wiccában vesz részt, akkor ne volt sátánistákról szóló tanúságtételeket mutassanak neki, mert ez nem lesz releváns és megsérti őt. 

Pennie: Hogyan fogadták a könyvedet?

Laura: Közvetlenül kapcsolatban lépnek velem a blogomon vagy facebook oldalamon keresztül. Szoktam nekik javasolni Jeff Harshbarger könyvét a Tánc az ördöggel címűt, melyet a Charisma House adott ki, és elérhető az Amazonon. Jeff sátánista volt, aki több TV műsorban is beszélt. A könyve tartalmaz rólam és másokról fejezeteket, akik valamilyen módon kapcsolatban álltak a New Age-dzsel, spiritizmussal, a Wiccával, sátánizmussal, a vámpírizmussal, stb. Kiemeli, hogy mindannyian elszenvedtünk borzalmakat, és hogy csak az Úr Jézus Krisztus tud megszabadítani minket az okkult traumáktól.   


Forrás:
http://pennierenewed.blogspot.hu/2013/07/interview-with-laura-maxwell.html

Megjegyzések