Volt New Age-es beszámolója

A volt New Age blogger Steven Bancarz azt mondja, hogy a Dániel próféta által megjövendölt új világrend már jelen van napjainkban. 
Bancarz azonosította az ébredés egy típusát, ahol az egyén felismeri a gonosz énjét:

A negyedik ébredés realizálódik egy hamis békében, egy új Világrendben, és egy világ kormányban/vallásban egy spirituális bálványimádásban, a misztikus iskolákban, a babiloni praktikákban, melyet Dániel könyve és a Jelenések könyve már évezredekkel ezelőtt tartalmazott. Erre Jézus is figyelmeztetett. 

Sok embert nem zavarják a New Age hiedelmek, mert nem tudják, hogy pontosan ugyanolyan mint amiben az illuminátusok és a szabadkőművesek hisznek. A New Age az új Világrend vallása, az illuminátusok vallása, a szabadkőművesek vallása. Az ősi Egyiptomban kezdődött, majd Babilonban folytatódott, átszőtte a miszticizmust és a teozófiát, kissé felhígult, hogy a New Age vallását nyújthassa. 

Ironikus, hogy akik belekeveredtek az okkultba úgy érzik felébredtek, miközben jobban elmerültek a hiedelmekben és az Új Világrend értékeiben. 

Bancarz azt mondja, hogy középiskolás korában belesüllyedt a New Age fekete lyukába. A 2016-os megtérése óta Bancarz meg akarja mutatni az okkultizmus démoni befolyását. 
Így ír róla:

A New Age nem egyenlő az ébredéssel! Ez egy bibliai prófécia egy új világvallásról, a  
babiloni bálványimádók és az Antikrisztus hamis békéje, amely a New Age-et dicséri, ami végül egyesíti az emberiséget. 
Az utolsó ébredéssel felismerhető, hogy minden Krisztusra mutat. Úgy tűnik mindennek Krisztus a középpontja, olyannak bemutatva Őt ami nem igaz, elhallgattatva vagy megváltoztatva Krisztust. Szellemi hatalommal rendelkezik, a neve kiállta az idő próbáját, a feltámadás bizonyítéka jelen van. 


Jézus valóságos, és egy olyan világban élünk amelyben a szellemi ellenségei működnek. 



Figyeljük meg, hogy ugyanazok a weboldalak melyek a "szellemi ébredésről" és a "New Age-ről" beszélnek, ugyanazok, melyek fals információkat közölnek a történelmi Jézusról, a Bibliáról vagy a kereszténység történetéről.


Itt van az ébredésed. Itt az igazság Istenről és a halál utáni életről. Itt van az igazság a felvilágosodásról, és az ősök bölcsességéről amit már elfelejtettünk. Csak ne feledkezzünk meg arról, hogy az illuminátusok hisznek abban amiben mi hiszünk, és hasonló szimbólumokat használnak. Igazából Jézus soha nem létezett. Igazából Jézus egy próféta volt, aki megtanította nekünk Isten belső útját. Igazából Jézus egy felemelkedett mester volt aki miszticizmust tanított. Ne higgy a történelemben. A történelmet megváltoztatták. Bízz bennem, hogy Jézus nem valódi, és a történelem téved vele kapcsolatban. 

A New Age hiedelmek kéz a kézben járnak az új világrend vallásával, és kéz a kézben járnak a Krisztus tagadásban. Minden visszatér hozzá, mert Ő az Úr, és ez a megtévesztés ideje, hogy annyira távol kerülhessünk tőle amennyire csak lehet. És ahogyan a bibliai próféciák egyre jobban beteljesülnek, a megtévesztések is egyre nagyobbak  és bonyolultabbak lesznek. Ne tévesszék meg ezek a dolgok.  

Forrás: 
http://www.charismanews.com/culture/63655-ex-new-age-blogger-warns-members-of-the-occult-forming-new-world-order-prophesied-in-daniel

Megjegyzések

  1. Hiszek egy Istenben ! Hiszek egy Hazaban ! Hiszek egy Isteni orok Igazsagban ! Hiszek Magyarorszag feltamadasaban ! UGY LEGYEN !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése