Az abortusz démona

2015 június 30. Mexikó város. Soha nem látott esemény zajlott le San Luis Potosi városában Mexikóban, egy csoport püspök exorcizmust hajtott végre az egész nemzeten. 

- Mexikó kinyitotta a gonosz előtt az ajtót, amikor legalizálta az abortuszt - mondta Jual Sandoval bíboros, Gualajara emeritus püspöke, az exorcizmus vezetője. - Ez az emberölés legalizálása - mesélte az El Universalnak. 

Az első ördögűzés múlt hónapban zárt ajtók mögött, a San Luis Potosi katedrálisában zajlott le. Ezt akkor hozták nyilvánosságra, amikor Ferenc pápát tájékoztatták a történtekről. Csak egy újságírónak, Roberto O'Farril-nek engedélyezték a részvételt. 


- Mexikó egy olyan démoni fertőzésben él, ami hasonlít ahhoz, amiben még az evangelizáció és a Guadalupei Szűzanya megjelenése előtt éltek az emberek - mondta O'Farril egy interjúban az AciPrensának. 

Összehasonlította az abortuszt az aztékok által végzett áldozatokkal. 
- Az áldozatok közül sok volt az emberáldozat - folytatta. Fiatal harcosok és kiskorúak, akiknek kivágták a szívét, és azokat démonoknak ajánlották fel. 

A híres ördögűző Jose Antonio Fortea szerint - aki szintén jelen volt - egy ünnepélyes ördögűzés hasznos abban az esetben, amikor az erőszak elszabadul az országban. 

San Luis Potosi érseke Mons. Cabrero elmagyarázta, hogy az ördögűzést azért végzik el, hogy " szabadítást kérjenek az ellenség erős jelenlététől."
- Ez az imádság természetesen rendkívüli, de még mindig gyakorlat az egyházon belül - fejtette ki az AciPrensának adott interjúban. 

A hivatalos adatok azt mutatják, hogy 138 000 legális abortuszt végeztek el Mexikó városban, az abortusz 2007-es engedélyezése óta. 
A Guttmacher intézet legfrissebb legújabb tanulmánya kimutatta, hogy Mexikóban a legmagasabb az abortuszok aránya a világon, minden ezredik terhesség abortusszal végződik.  

2013-ban a LifeSitesNews beszámolt arról az esetről, amikor egy férfi azt állította démoni manifesztációtól szenved a Mexikóban legalizált abortusz miatt. A híres ördögűző Amorth atya megerősítette a megszállottságot, és megpróbálta kiűzni a férfi démonait, beleértve azokat a démonokat is, melyek akkor fogják elhagyni, ha visszavonják az abortusztörvényt. 

O'Farril aki ennek a férfinak az ügyével foglalkozott, azt mesélte, hogy a démonok a férfin keresztül ezt mondták:"Ő kiűzött bennünket Mexikóból, de az emberi áldozatokat megengedő hülye törvényeitek lehetővé tették a visszatérésünket."

Sandoval szerint "a Mexikóban lévő súlyos helyzetnek mély gyökerei vannak, ami "tovább megy az emberi gonoszságon, ez maga az ördög, aki erősen kapcsolódik a halálhoz, ő kezdettől fogva gyilkos."

Sandoval folytatja a kartellek által meggyilkolt áldozatok összegyűjtését, akiket gyakran feldarabolnak, azokét a gyerekekét, akiket "az anyjuk méhében szakítanak szét."

A mexikói CNN riportja szerint más mexikói államokban is ördögűzéseket fog végrehajtani.  

Forrás:
https://www.lifesitenews.com/news/bishops-conduct-exorcism-over-the-entire-nation-of-mexico-to-cast-out-demon

Megjegyzések