"Öltsétek föl az Isten fegyverzetét, hogy a sátán cselvetéseinek ellenállhassatok. Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat."

EF 6.11-13

2017. augusztus 20., vasárnap

Az abortusz démona

2015 június 30. Mexikó város. Soha nem látott esemény zajlott le San Luis Potosi városában Mexikóban, egy csoport püspök exorcizmust hajtott végre az egész nemzeten. 

- Mexikó kinyitotta a gonosz előtt az ajtót, amikor legalizálta az abortuszt - mondta Jual Sandoval bíboros, Gualajara emeritus püspöke, az exorcizmus vezetője. - Ez az emberölés legalizálása - mesélte az El Universalnak. 

Az első ördögűzés múlt hónapban zárt ajtók mögött, a San Luis Potosi katedrálisában zajlott le. Ezt akkor hozták nyilvánosságra, amikor Ferenc pápát tájékoztatták a történtekről. Csak egy újságírónak, Roberto O'Farril-nek engedélyezték a részvételt. 


- Mexikó egy olyan démoni fertőzésben él, ami hasonlít ahhoz, amiben még az evangelizáció és a Guadalupei Szűzanya megjelenése előtt éltek az emberek - mondta O'Farril egy interjúban az AciPrensának. 

Összehasonlította az abortuszt az aztékok által végzett áldozatokkal. 
- Az áldozatok közül sok volt az emberáldozat - folytatta. Fiatal harcosok és kiskorúak, akiknek kivágták a szívét, és azokat démonoknak ajánlották fel. 

A híres ördögűző Jose Antonio Fortea szerint - aki szintén jelen volt - egy ünnepélyes ördögűzés hasznos abban az esetben, amikor az erőszak elszabadul az országban. 

San Luis Potosi érseke Mons. Cabrero elmagyarázta, hogy az ördögűzést azért végzik el, hogy " szabadítást kérjenek az ellenség erős jelenlététől."
- Ez az imádság természetesen rendkívüli, de még mindig gyakorlat az egyházon belül - fejtette ki az AciPrensának adott interjúban. 

A hivatalos adatok azt mutatják, hogy 138 000 legális abortuszt végeztek el Mexikó városban, az abortusz 2007-es engedélyezése óta. 
A Guttmacher intézet legfrissebb legújabb tanulmánya kimutatta, hogy Mexikóban a legmagasabb az abortuszok aránya a világon, minden ezredik terhesség abortusszal végződik.  

2013-ban a LifeSitesNews beszámolt arról az esetről, amikor egy férfi azt állította démoni manifesztációtól szenved a Mexikóban legalizált abortusz miatt. A híres ördögűző Amorth atya megerősítette a megszállottságot, és megpróbálta kiűzni a férfi démonait, beleértve azokat a démonokat is, melyek akkor fogják elhagyni, ha visszavonják az abortusztörvényt. 

O'Farril aki ennek a férfinak az ügyével foglalkozott, azt mesélte, hogy a démonok a férfin keresztül ezt mondták:"Ő kiűzött bennünket Mexikóból, de az emberi áldozatokat megengedő hülye törvényeitek lehetővé tették a visszatérésünket."

Sandoval szerint "a Mexikóban lévő súlyos helyzetnek mély gyökerei vannak, ami "tovább megy az emberi gonoszságon, ez maga az ördög, aki erősen kapcsolódik a halálhoz, ő kezdettől fogva gyilkos."

Sandoval folytatja a kartellek által meggyilkolt áldozatok összegyűjtését, akiket gyakran feldarabolnak, azokét a gyerekekét, akiket "az anyjuk méhében szakítanak szét."

A mexikói CNN riportja szerint más mexikói államokban is ördögűzéseket fog végrehajtani.  

Forrás:
https://www.lifesitenews.com/news/bishops-conduct-exorcism-over-the-entire-nation-of-mexico-to-cast-out-demon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése