Jóslás következménye

A szellemvilág témaköre nem korlátozódnak csupán az animista és a törzsi emberekre, de ugyanolyan valóságos a nyugati világban mint bárhol máshol. 

Egy fiatal pár részt vett egy keresztény konferencián Skóciában. Már 12 éve házasok voltak, de még nem volt gyermekük. A feleség öngyilkossági gondolatokkal küzdött, és eljárt egy pszichiáterhez. Délután a pár lement a Clyde folyóhoz, és a nő megpróbálta magát levetni a hídról. A férj küzdött azért, hogy visszahúzza biztonságos helyre. Aznap este a férj eljött hozzám, és megkért, hogy Eszter és én imádkozzam a feleségéért. Megígértük neki, hogy vacsora után elmegyünk hozzájuk.  



Ahogyan elkezdtünk imádkozni, a Szentlélek megmutatta nekem, hogy a nő korábban meglátogatott egy spiritiszta médiumot, és rajta keresztül egy tisztátalan lélek belépett az életébe. Amikor megkérdeztem erről, akkor bevallotta, hogy az esküvője előtti éjszaka felkeresett egy médiumot. Biztos akart lenni abban, hogy a megfelelő férfihoz megy feleségül. Elmondtuk neki, hogy ha megvallja bűnét és megtagadja a spiritizmust, akkor Jézus megszabadítja őt, és megajándékozza őt valamint férjét gyermekekkel. Megvallotta bűnét és megtagadta a spiritizmust, amikor ezt megtette mi elvágtuk a köteléket Jézus neve és vére ereje által. Aznap este elhagyta a gonosz lélek. Másnap reggel a hölgy férje átfutott hozzánk, és azt mondta, miután elhagytuk a szobát a feleségét eltöltötte a Szentlélek. A pszichiáter a következő beszélgetésnél azt mondták neki, hogy már nincs szüksége újabb találkozóra. A nő teljesen meggyógyult, és most már vállalhattak gyereket. 

Az okkult bármely formájában való részvétel megnyithatja a kaput a gonosz lelkek felé, és bajt okoz a személy számára. Gyakran egyes népszerű könyvek és filmek erős okkult eszközöknek számítanak. Az okkult tartalmazza az Isten által meghatározott módtól eltérő információ keresést, ideértve a jóslást, horoszkópot, bizonyos rituálékat, tarot kártyát, médiumokat és szellemi vezetőket. "A jóslással a személy magára vonja a sátán végzetét. A személy hallja ezt és elfogadja, így megnyitja magát a megtévesztésnek és a démoni aktivitásnak."

Egy keresztény hithirdető megkért engem, hogy imádkozzam érte, hogy nagyobb legyen az életében a Szentlélek kenete. Ahogy elkezdtem érte imádkozni, a benne lévő szellem megpróbált megtámadni engem. A férfi olyan pózt vett fel, mint aki foglalkozik harcművészetekkel. A szellem a férfiban megpróbált megütni engem, de mivel nem tudta megtenni, parancsoltam a szellemnek, hogy hagyja el őt, a férfi a földre zuhant és Jézus megszabadította. Számos harcművészeti hagyomány rendelkezik okkult gyökerekkel.  


Forrás:
http://michaelrosswatson.com/2015/12/30/the-discerning-of-spirits-4/

Megjegyzések