Az abortuszra használt házban démonok zaklattak egy amerikai családot

Egy volt Pennsylvaniai politikus - aki azt mondja a házát fogva tartották a gonosz lelkek - újabb részleteket osztott meg a természetfeletti megpróbáltatásokról, melyeken keresztül mentek pittsburgh-i házukban. 
Bob Cranmer azt állítja démoni fertőzés sújtotta az otthonát, melyek évekkel korábban terrorizálták a családját, amíg sikeresen meg nem szüntette ezt egy csapat hívő és paranormális szakértő. 
Egy sötét oszlop suhant át a házon. Rejtélyes árnyak. Avas bűz. Elromló órák. Titokzatos vérszerű anyag a falon. Eltörő feszületek. Cranmer gyerekei a megszállottság lehetséges jeleit mutatták. 


Ez úgy hangzik mint valami horror film, de a korábbi Allegheny megyei biztos azt mondja minden ami történt az valós, és hogy ez a természetfeletti harc majdnem szétszakította a családot. 

- Olyan volt mint egy élő láthatatlan ember. Ez nem valami a fejét vagy a szerelmét kereső kóborló szellem volt - mondta Cranmer. - Ez olyan volt mint egy hétig tartó pokol, és olyan volt mint ami újra termeli önmagát

A négy gyermekes Cranmer azt mondta, a gyerekei egyszer látták az entitást, úgy jellemezték az alakot mint fekete ruhát viselő "nagyon furcsa kinézetű személyt." De ez volt az egyetlen nyilvánvaló jelenés, és ahogyan elmesélte, a démon tipikusan úgy mutatja meg magát, mintha egy alak mozogna a házban. 
A rózsafüzére gyakran megcsavarodott és eltorzult, így nem tudta használni az imához. És ott volt az a vérszerű anyag - vörösesbarna folyadék - amiről Cranmer azt mondja megjelent a falakon és a mennyezeten. Elemezte és azt mondja "nincs döntő bizonyíték arra mi volt ez."

Cranmer aki most lobbizik, a hamarosan megjelenő könyvéről mesélte a Blaze-nek, hogy az "egész őrület" 2003-ban kezdődött amikor két fia megnyilvánult. Ami az elkövetkező két évben történt az kész káosz. 
- Egy ponton azt gondoltuk a fiam megszállott. Nagy harcai voltak velem. Kihívták a rendőrséget, engem letartóztattak, és hónapokra eltiltottak a háztól - mondta. - Karácsony környékén visszatértem a házba, és ez volt az amikor elszabadult a pokol a házban. 

A kívülállók számára a veszekedés és az azt követő letartóztatás úgy nézett ki mint egy nyilvános családi vita, de Cranmer azt mondta valami sokkal baljósabb közeledett. 
A TheBlaze-nek mesélte, hogy a gyerekei "átalakultak normális focizóból, kerékpározóból fekete körmöket, fekete hajat és kabátot viselő démoni entitásokká melyek beterítették a falait."
Cranmer azt mondta még kórházba is kerültek több alkalommal a (démoni) fertőzés során, és a legnagyobb fia "megvadult." Számos alkalommal hívták a rendőrséget, hogy segítsen megoldani ezt a kontrollálatlan viselkedést. 
Cranmer azt mondta a TheBlaze-nek, hogy végül segítséget kért. 

A pittsburgh-i egyházmegye papja Michael Salvagna, a helyi rendnek a passzionistáknak tagja, Adam Blai protestáns pásztor aki önmagát démonológusnak jellemezte, eljött hozzá, hogy hagyományos misézzen és imádkozzon, hogy megküzdjön a démoni erőkkel. És hosszas, két éves küzdelem után azt mondták sikerült. 
- Misét mondtak, megáldották a házat, meghintették szentelt sóval és tömjénnel, rituális imákat mondtak - mesélte Cranmer. - Az igazat megvallva amikor eljöttek, akkor általában nem segített. A dolgokat csak rosszabbra fordultak. Ez a dolog mintha dühösebb lett volna miután misét mondtunk. 

Salvagna jelen volt az otthonában amit Cranmer "szabadító szolgálatként" jellemzett. 
- Amikor elmentünk, hogy imádkozzunk ... úgy éreztük lerohannak egy ellenséges területen - mesélte Salvagna a TheBlaze-nek. - Éreztük a szagokat ... a cseppek a falon úgy néztek ki mint a vér. 

A pap azt mondta Cranmer és családja "karmolásokra vagy harapásokra ébredt", és azt mondta a horror az egész családot érintette. Úgy véli Cranmer fiai voltak leginkább érintve a démoni entitástól.      
Salvagna azt mondta elmélete szerint régebben abortusz üzem működhetett a házban ami megnyithatta az ajtót a szörnyű jelenség felé. Úgy írta le a szabadítás folyamatát, mint amikor "lángra kap a gázkút." 





- Léteznek rituális imák a fertőzött házakra. Vannak ima minták - mondta ő, jellemezve a házban tartott összejöveteleket. - Istenhez, a szentekhez, a Szűzanyához fordulunk... léteznek hivatalos imák... zsoltárok... szentírási részek. 

Blai a démonológus szakértő pszichológus diplomával rendelkezik, és azt mondta látta az árnyakat, és megtapasztalta a fantom szagát. 
- Fekete árnyakat figyeltem meg elsiklani a padlón és a falaknál, melyek nem vetettek árnyékot - mesélte a TheBlaze-nek. - Valami horrorisztikus halálszerű bűzzel teli levegő oszlopot éreztem, ami úgy mozgott mint amikor egy ember sétál. Ennek a levegő oszlopnak a szaga nem maradt meg sokáig, mint ahogyan a természetes illatok tették volna.

Blai azt mondta összekarcolták a homlokát, a karcolások megjelentek és eltűntek 60 másodperces időközönként. Mindezek ellenére minden résztvevő folytatta az erő elleni imát azt gondolván, hogy megszabadíthatják a házat. 

Cranmer azt mondta néha használta a Passió c. filmet a démon ellen, 6 hónapig használta amíg a DVD lejátszó már nem működött tovább. 
- Bejöttem és a TV kikapcsolt, a DVD lejátszó tönkrement - mondta ő azt állítva, hogy a démon ezt. 
Cranmer azt mondta egy másik alkalommal néhány személyes tárgyukat egy olyan üregben találták meg, melyet a paranormális csapat megvizsgált , egy olyan helyen ami már régóta hozzáférhetetlen volt
- Ez a terület már legalább 100 éve zárva van - mondta Cranmer. - Találtunk játékkártyákat, még a gyerekeim legó játékából is találtunk néhányat. Teljesen zárt és megközelíthetetlen volt. 

Salvagna azt mondta tudja, hogy ki fogják nevetni Cranmer állításait, de ő ragaszkodik ahhoz, hogy az ház fertőzött, és azt mondja a szkeptikusok szembenállnak az egyszerű állítással
- Úgy vélem ezeknek az embereknek meg kellene vizsgálniuk a többi ember tapasztalatait - mondta ő. - Ezek a személy [akik a fertőzöttséget állítják] elmebetegek, vagy olyat tapasztaltak ami nem megmagyarázható ebben világban, ez olyan valami aminek köze van a másik világhoz. 

Blai azt mondta igazuk van a szkeptikusoknak, hogy óvatosak, és gyakran szükség van a személyes tapasztalatokra, ami megmutatja az embereknek, hogy ezen a világon túl létezik a szellemvilág
Blai aki mély érdeklődőst mutat az agykutatás iránt, folytatja a papok kiképzését a démoni entitások elleni harcban.                


Forrás: 
http://www.theblaze.com/stories/2014/02/27/a-horrific-death-like-stench-family-claims-demon-infested-their-home-and-nearly-destroyed-their-lives/

Megjegyzések