Celebek és az okkult

Az alábbi cikk bemutat néhány hírességet/énekest/együttest, akik okkultizmussal foglalkoznak vagy foglalkoztak.



Led Zeppelin


A híres 1960-as rock banda a Led Zeppelin mélyen elmerült az okkultban amikor fent voltak a listák élén, és mint másoknak akik belekóstoltak a sötét varázslatokba, szörnyű tragédiát és szomorúságot okozott. Alkut kötöttek az ördöggel és elégette őket.





A rock koncertek alatt elmondták a több ezres közönségnek, hogy eladták a lelküket a sátánnak, és hogy imádják őt, megsértve az Istent a mennyben aki teremtette őket. Azonban amit nem mondtak el a hallgatóságnak, hogy nyomort hozott nekik. A mainstream zene életrajzírói következetesen elhallgatják azt a tényt, hogy a Led Zeppelin sátánista volt, megpróbálják szépíteni a történetüket a történeti könyveik számára.





A bandát sújtó tragédiák miatt a Led Zeppelin tagok féltek és meg voltak győződve arról, hogy az alapító Jimmy Paige átkot hozott rájuk az okkultizmus és az őrült sátáni tanítások miatt, a pedofília, gyilkosság és a Kabbala követő Aleister Crowley miatt aki George W. Bush nagyapja. Igen, a rossz dolgok a jó emberekkel történnek, azonban Paige rossz iránymutatása miatt a Led Zeppelin  sötétségben és gonoszságban élt.

Geary Herman a  Rock Babylon c. könyvében írt a "Led Zeppelin átokról", ami miatt sok tragédia történt. Ami biztos, hogy a Led Zeppelinhez mint csapathoz rekord számú haláleset és súlyos baleset kapcsolódott, és kíséretükhöz is.





Beatles


Nem a Led Zeppelin volt az egyetlen, ami a sötétségbe süllyedt, ahogyan egy másik híres banda a Beatles akik Crowley rajongók voltak, beépítették az ő erkölcstelen témáit a zenéikbe, a videóikba és album borítóikba. Crowley is szerepel a Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club album borítón. (Bal felső sarokban a második ember - a ford.)

Beatles, Paul McCartney azt állította úgy került Crowley a borítóra "mint egy ember akit csodálunk." Hogyan lehet csodálni egy sátánistát aki emberáldozatokat követett el a kertjében, és akit így neveztek:"A leggonoszabb ember aki valaha élt."


John Lennon aláírást ad a sátánista Mark David Chapman-nak, aki órákkal később megölte őt

A Beatlest bajok sújtották. Folyamatosan ádáz harcot kellett vívniuk, ami kimerítette majd feloszlatta a csapatot. John Lennont fiatalon hidegvérrel meggyilkolta a sátánista és skizofrén Mark David Chapman, aki a megszállottjává vált, és végig követte New Yorkon át. George Harrisont megtámadta egy őrült fanatikus aki betört a házába, majdnem megölve őt. A skizofrén támadó Michael Abram több alkalommal megszúrta Harrisont, átszúrta a tüdőt és  fejsérülést okozott neki. Emiatt megromlott az egészsége és egy év múlva meghalt. A Beatles menedzser Epstein kábítószer túladagolásban meghalt, melyről az a hír járta, hogy öngyilkosság volt.

Michael Jackson



A Dangerous lemezborítójáról azt mondják a fekete ruhába öltözött férfi Crowley, mások szerint PT Barnum


A néhai énekes Michael Jackson Aleister Crowley rajongó volt. Olvasta a könyveit és gyakorolta az un. Crowley-féle mágiát, és a szellemidézést, mint a halott énekest Liberace-t.
Crowley kedvelte a szexuális aktussal kevert mágikus rituálékat. Nem Jackson találta ki a táncot, azonban népszerűsítette. A Moonwalk-ot Crowley sátánista könyve inspirálta, amely kimondja, hogy az embereknek gyakorolniuk kell a visszafelé járást, beszédet, és olvasást.



Aleister Crowley

A Moonwalkot a híres énekes és koreográfus Jeffrey Daniel a Shalimar zenekar tagja alkotta meg, aki a milliók által nézett londoni televíziós show-ban a "Top of The Pops-ban" debütált. Egy évvel később Jackson előadta a Moonwalk-ot a "Motown 25" TV közvetítésen. Tragikus, Jackson életét szörnyű problémák sújtották, és 49 évesen rövid véget ért egy titokzatos gyógyszer túladagolás miatt, ami bűncselekmény tárgya lett. Jackson emellett a Kabbala meggyőződéses tagja volt. Saját bevallása szerint ő vezette be a kultuszba Elizabeth Taylor színésznőt.



Madonna egy Illuminátusokat promotáló dzsekit visel



A csalárd énekesnő Madonna rajongója Crowley őrült tanainak, és elnézve a kabátja hátát, és megítélve beszédét úgy hisszük ő illuminátus. Madonna mélyen elmerült az okkultizmusba, a pszeudo-vallási kultusznak a Kabbalának a szóvivője.  

Aleister Crowley


Crowley "Quabalah-ként" hivatkozott a Kabbalára, amit Lucifernek más néven a sátánnak, a kultusz vezetőjének tulajdonít. Egyenlőséget tesz (Crowley) az illuminátus és a szabadkőművesség, mint a sátánizmus formái közé. Madonna Hoolywood-ban számos fiatal hírességet megfertőzött a Kabbalával, ami jó néhányat közülük pszichiátriára juttatott skizofrénia miatt.



Madonna (középen) és Rihanna (jobbra) akik a Kabbala tagjai

Hivatkozásként nézzük meg Britney Spearst, akit kétszer is beutaltak, Paris Hiltont, aki a börtön pszichiátriai osztályára került, Lindsay Lohant, akit az UCLA pszichiátrián kezeltek DJ AM-et, akit pszichiátrián kezeltek, Steve O-t, akit ön- és közveszély miatt pszichiátriára küldtek. Más Kabbala tagok mint Rosanne Barr, Rosie O'Donell, Courtney Love, és a néhai Brtittany Murphy, mind súlyos mentális problémával küzdöttek a Kabbalához való csatlakozást követően.



Madonna leszbikus barátnője Ingrid, Madonna, Sting, és a rapper Tupac. Az MC magáévá tette az okkultot amit Madonna közvetített, és nem hozott neki semmit csak nyomort és problémákat

A rapper Tupacot követte Madonna, aki bevezette őt a Kabbala és az Illuminátus hiedelembe. Készítettek egy közös dalt. Tupac aztán elkezdett zenét írni az Illuminátusról és átnevezte magát "K-Illuminátus előadónak" Az albumnak olyan szentségtörő borítója van, amit Madonna és a Kabbala gyakran használ, úgy ábrázolja Tupac-ot mint Jézust a kereszten. Ez nagy felháborodást okozott a keresztények között.





Tupac egy évvel később tragikusan meghalt egy lövöldözésben. A hatóságok megpróbálták szőnyeg alá söpörni a gyilkosságot, ahogyan ez volt a terv. Azonban miután nyilvánosságra hozták a gyalázatot, múlt héten újra indították az ügyet. 




Rapper Jay-Z Aleister Crowley könyvének egy sorát viseli a pulóverén, ami így kezdődik:"Tégy amit akarsz"


Jay-Z reklámozta Aleister Crowley beteg tanításait a zenéjén keresztül, már ha így nevezhetjük ezt a szemetet. Még írt egy ódát is a sátánhoz, egyik CD-jének címe "Lucifer". A nőgyűlölő és feleség verő Jay-Z valódi neve Shawn Carter, bevezette feleségét Beyonce-t az okkultizmusba, és a szeretőjét Rihanna-t a sátánizmusba és a Kabbalába.



Rihanna és Chris Brown a Kabbalában. (Rihanna a kultusz piros karkötőjét viseli) Chris Brown a tervek szerint Madonnával fog dolgozni egy új felvételen.

A trió állandóan az okkulttal kapcsolatos képeket és szimbólumokat visel, ami jól beépül a zenei karrierjükbe is, szemtelenül hirdetik a sátánizmust.

Forrás:
http://www.judiciaryreport.com/celebrities_who_suffered_tragedy_in_the_occult.htm

Megjegyzések

  1. A "Moonwalk"-ot magyar országon először Kecskés(M) András pantomim művész mutatta bea 70-es évek vége felé a Ki Mit Tudon. Nem az ő találmánya volt, Marcel Marceau már évtizedekkel előtte alkalmazta.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése