A démonok átjáróként használják a Prána és Theta gyógyítás során megnyitott csakrákat

A történet egy olyan fiúról szól, aki öt éves korában minden este rémálmokkal küzdött. A szülők aggódtak a gyerekért és elvitték őt hagyományos orvosokhoz. Azonban a fiú nyugodt alvását elősegítő hosszan tartó gyógyszeres kezelés ellenére a szülők elhatározták, hogy kipróbálják az alternatív medicinát. Mivel az anyának már voltak New Age tapasztalatai, elhatározta, hogy elviszi a fiút egy prána gyógyítóhoz.

A prána gyógyítás egyike a keleti (Hindu) inspirációjú gyógyító technikáknak, amely híressé vált a Fülöp szigeteken is, mert a betegségekre nem invazív módot ígér. Alapvetően úgy értelmezhető, hogy a betegségeket az élet energia (prána) áramlásának zavara okozza. A prána gyógyítók úgy gondolják, hogy amennyiben valaki képes visszaállítani az energia áramlásának egyensúlyát, akkor lehetségessé válik a gyógyulás. Annak érdekében, hogy ezt megtehessük, szükség van külső energiaforrásra, melyek lehetnek tiszta energiaforrások mint a levegő, a fák, a víz, akár még az Eukarisztia is, amit aztán becsatornázhatunk a beteg testébe a gyógyítón keresztül. A gyógyító mintegy vezetékként áll az energiaforrás és a kliens között.




A fiú több alkalommal volt a prána gyógyítónál. Úgy tűnt jobban van a kezelés után, azonban néhány nap vagy hét múlva visszatértek a rémálmok. Ezért több látogatás vált szükségessé a gyógyítónál. A szülők nem tudták, de minden egyes alkalommal amikor elvitték a fiút a gyógyítóhoz, sokkal rosszabb állapotba került, amit nyilvánvalóan a szellemvilág okozott.

A katolikus ördögűzők véleménye szerint a prána gyógyításnak mindig rossz hatása van. Elég azt mondani, hogy bármi is az energia forrás, még ha a gyógyító úgy gondolja ez nem természetes energia hanem természetfeletti, az energia a bukott szellemektől van, ez az oka annak, hogy akik több prána gyógyításon vesznek részt, azok érzékennyé válnak. Ezt a negatív nézetet osztja a New Age-el kapcsolatos vatikáni dokumentum: Jézus Krisztus az Élő Víz Hordozója.

Mivel a fiú nem lett jobban, a gyógyító azt mondta célszerű lenne a Theta gyógyítást is kipróbálni, mert az sokkal hatékonyabb mint a prána gyógyítás. A Theta gyógyító ülés napján az anyát megkérték, hogy hagyja el a kezelő szobát, mert a gyógyítónak még meg kell tennie valamit. A kezelés után a gyógyító visszatért a fiúval az anyjához, és azt mondta neki a fiú most már rendben lesz, de előre figyelmeztette, hogy a 12. születésnapján a pszichikai erői megnyílnak. Amikor a fiút megkérdezték mi történt vele, akkor egy dologra nem emlékezett. Teltek az évek és a fiú normálisan növekedett egészen a 12. születésnapjáig. Egy héttel a 12. születésnapja után mindenféle külső ok nélkül transzba esett. Ebben az állapotban elkezdett dolgokat látni. Elkezdett irtózni a szentelményektől, beleértve azt, hogy hirtelen mély álomba esett amikor a család elkezdett imádkozni vagy misét hallgatni.

A fiút elvitték neurológushoz és pszichiáterhez kezelésre, azonban az orvosok semmi rendelleneset nem találtak a fiúnál. Nem tudták megmagyarázni a dolgokat melyek akkor történtek amikor a fiú transzba esett. Röviden, ismeretlen tényező volt az egész dologban. Az volt, amikor a fiút elhozták az AMOE-be. Az AMOE kezdeti diagnózisa azt volt, hogy a fiú valószínűleg démoni megszállottságban szenved, több jel is erre utalt:

  •  transz-szerű állapotba esett és utána nem emlékezett semmire
  • idegenkedés a szent dolgoktól
  • rejtett dolgok ismerete
  • rendkívüli erő ami áll arányban az életkorral és a test típusával
Természetesen az okkultban való részvétel - ebben az esetben a Prána gyógyítás és a Theta gyógyítás - melyről elmondható hogy a lehetséges faktor volt, mint ahogyan a New Age praktikáknak is közvetlen kapcsolatuk van a természetfeletti világgal, vagy a bukott szellemek világával. A New Age felhasználók azt mondják, ők a bennük és a másokban lévő istenihez kapcsolódnak, de ez az egész hazugság. Az ördög tiszta megtévesztése azáltal, hogy egy emberi lény úgy véli, ő beléphet az isteni világba pusztán meditációs technikákon keresztül. Ez súlyos hiba.

Amikor az ima összejövetel során találkoztam a fiúval, akkor ez már a második ördögűzése volt. Úgy találtam tipikusan a serdülő kor előttiek közül való. Egy kissé tartózkodó volt, de amúgy okos és barátságos. Néhány percig barátságosan elcsevegtem vele a kápolnában ahol a szabadító imát megtartottuk. Amennyire láttam, semmi baj nem volt vele. Amikor megkértem, hogy üljön le szemben az Oltáriszentséggel, akkor intelligensen tudtam vele beszélgetni. Amikor közvetlenül elkezdtem imádkozni, akkor egy transz-szerű állapotba esett. A szemei becsukódtak. Amikor felemeltem a szemhéjait, csak a szeme fehérjét láttam. A nevén szólítottam a fiút, de nem kaptam választ. A fejére tettem a kezem és a stólát a nyaka köré tekertem, ekkor elkezdett nyöszörögni. Volt egy Szent Savio Domonkos relikviám amit a fejére tettem. Először nem volt erős reakció, míg el nem kezdtem imádkozni a szentek litániáját, majd a többi imát. Egyértelműen olyan reakciója volt mint akinek nagy fájdalma van. Azt terveztük, hogy először becsukjuk a harmadik szemét, de nem tudtuk rábírni a fiút az ördög megtagadására amíg transzban volt. Abban az időben három pap asszisztált nekem. Tehát mindannyian egyetértettünk abban, hogy folytatni kell az ünnepélyes ördögűzést, hogy kiűzzük a tisztátalan lelkeket.

Az imaalkalom végtelennek tűnt, és nem vezetett sehova. Jelen voltak a tipikus manifesztációk, azonban több ördögűzés után sem történt meg a kiűzés. Tartottunk egy kis szünetet a megkülönböztetésre. A tisztánlátás folyamatában nagy szerepük volt a laikus önkénteseknek akik megkapták a szellemek megkülönböztetésének karizmáját azzal kapcsolatban, ahogyan a szellemek jöttek és mentek. Új szellemek jöttek a fiúba a teste különböző részeiből, ahogyan a többieket kiűzték. Amennyiben a tisztánlátás helyes, akkor mi egyáltalán nem jutunk előre. Csak halálra fárasztjuk magunkat. Az egyik laikus önkéntes ezt javasolta:"Atyám, azt gondolom be kell zárnunk a csakra pontjait, mert hogy nyitva vannak, ugye?" "A csakra pontjait?" Csak a kifejezést ismertem az indiai filozófia tanulmányaimból. De nem gondoltam, hogy valóság lehet. A javaslat olyan valakitől érkezett, aki valaha New Age technikákat gyakorolt, ezért tudta miről beszél.

Megkérdeztem pontosan hogyan nyitották meg a fiú csakra pontjait. Tudtam a prána gyógyításról, azonban a csakrák megnyitása új volt számomra. Azt mondták a fiú átesett a Theta gyógyításon. Ebben a fajta gyógyításban a fiút rövid ideig hipnotikus transz alá helyezték, és a gyógyító is transzba esett. Aztán a fiú és a gyógyító egy más állapotban találkoztak, és ezzel készen volt a rituálé, a beavatások és a bélyegzések. Így a fiú nem emlékezett arra mi történt vele.



Tanultam arról, hogy ha a beavatást a szellemvilágban végezték, akkor ez nagyon hosszú harc lehet. Mivel a fiú nem emlékszik semmire, emiatt semmit nem tud megtagadni. Sőt, úgy tűnik a fiú ebbe a világba megy át amikor transzban van. És így van értelme annak amit a fiú mond, hogy valami védi őt attól, hogy kiszálljon a szellemvilágból. Ő leírja, hogy van egy nagy magas sötét lény, ami blokkolja az utat. Sőt, az ördögűzés közben amíg transzban van úgy tűnt harcol azzal aki blokkolja az utat. De a transz elején úgy nevetett mint egy kisgyerek aki játszik valamivel. Tehát valaki játszik vele, hogy ebben az állapotban tartsa, és amikor távozni akar, akkor valami megakadályozza őt.

De a probléma az, hogy nincsenek imák sem a rituáléban sem az összeállításban ami a csakrákról beszél, és a bezárásukról sincs. Így megkérdeztem a velem lévő papokat akik szintén ördögűzők. Csend. Nekik sem volt ötletük. Azonban az egyikük javasolta, hogy használnunk kellene a harmadik szem bezárásnak formuláját, azonban kicserélve a nevet a csakra pontokra amiket be akartunk zárni. És a parancsot módosítva fel kell használni benne az Úr Drága Vérét. Annak érdekében, hogy működjön így kell használni: "Jézus Krisztus nevében az Ő Drága Vérén Keresztül megparancsolom neked csakra pont, hogy záródj be, és soha többé nem nyílj ki újra!" De mi a nevük a csakra pontoknak? Hol vannak? A kápolnában nem volt internet hozzáférésünk, hogy rákereshessünk. Segítség lett volna, ha tudjuk hol vannak. Így az ajánlás az volt, hogy kövessük azt ahol a fiúnak fájdalmai voltak az ördögűzés során. Ezek a pontok voltak a fejtető, a homlok, a torok, a szív, a gyomor, a genitális tájék, a tenyerek, és a talpak.

Úgy tettem ahogyan javasolták, exorcizált olajat használtam az imák mellett, és a fiú komolyan reagált minden egyes területnél amit bezártunk. Azonban amikor egy nagyon érzékeny testrész következett, akkor én csak távolról imádkoztam, és megkértem a fiú apját, hogy nagyon óvatosan használja a kenetet, hogy ne váltson ki túlzott reakciókat. Úgy tűnt a fiú már nem reagált azokon az átjárókon amiket bezártunk. Azonban nem jött ki a transzból. Láttuk őt reagálni, mintha a szellemek a test egy másik részéből mentek volna bele. "Ez nem jó", mondtam magamban, "Mikor lesz ennek vége?"

Ismét egy kis időt kértem a tisztánlátás végett. Mindannyiunknak ugyanaz a megérzése volt, hogy voltak még más pontok is az általunk azonosítottak mellett. Az utolsó kutatás azt mondta, hogy a hét mellett még léteznek más csakra pontok is, úgy 22-30 közötti lehet.




Mivel nem tudtuk azonosítani a többi belépési pontot, így be kellett fejeznünk az ördögűzést addig, amíg válaszokat nem kapunk. Miután visszatértünk a kápolnába, elimádkoztunk egy bezáródást elősegítő imát, ami felébresztette a fiút. Aztán egy tisztító imát mondtunk el, amivel befejeztük az ima összejövetelt.

Ez egy bonyolult eset volt, és még csak nem is ért véget. Azt mondták a fiú már legalább a 8. ördögűzésen van túl, de nem sok javulás történt. Valószínűleg a többi csakra pont még nem záródott be. Ez valóban nem történt meg az ördögűzések alatt. További kutatásokat kell elvégeznünk, hogy megértsük a csakra pontok természetét és működését. Úgy tűnt számunkra, hogy léteznek szellem őrök, akik a belépési pontokat nyitva tartják, hogy mások beléphessenek rajta. Amíg be nem zárjuk azokat megfelelő imával és ördögűzéssel, a démonok egyszerűen csak jönnek és mennek rajtuk keresztül. De úgy véljük megtaláljuk a módját, hogy bezárjuk azokat, és készek vagyunk rá, hogy megpróbáljuk. Már azonosítottuk a 30 csakra pontot, és a következő ima összejövetelen látni fogjuk.

Az Úr megláttatja a dolgokat velünk. Imádkozunk, hogy képesek legyünk felismerni és megérteni.  

Megjegyzés:

Olvasói kérésre az alábbiakat írom le a forrásként szolgáló bloggal és a kapcsolódó cikkekkel kapcsolatban:

  • Az AMOE rövidítés az Archdiocese of Manila Office of Exorcism (kb. Manilai Érsekség Ördögűző Hivatala)
  • A blogban szereplő atya katolikus (domonkos) pap-szerzetes.
  • A katolikus egyházban ördögűzést csak püspöki engedéllyel rendelkező pap végezhet. Más esetben csak szabadító imát lehet mondani. 

Forrás:  
http://piscatores-hominum.blogspot.hu/2015/03/case-story-demons-that-come-and-go-from.html

Megjegyzések