Az abortusz házakra gyakorolt hatása





Ez az eset egy fiatal egyetemi hallgatóról szól, akinek a harmadik szeme nagyon lassan csukódott be annak ellenére, hogy mindent megtett amit megbeszéltünk. Egy korábbi bejegyzésben bemutattam az esetét. A harmadik szem becsukásának képessége összefüggött azzal ahol élt. Elbeszélésében megjegyezte, hogy ha az adott tartományban lévő nagyszülői házban kellene aludnia, akkor nem lennének az éjszakai zavarok amit általában tapasztalna ha a szülei házában aludna. Kíváncsiak voltunk az AMOE-ben, hogy a ház lehet a tényező? Fertőzött lehet? Vajon a fertőzésnek lehet köze az okkult harmadik szem bezáródásának? Ezek a kérdések vetődtek fel a megbeszélés folyamán. Tehát miután több hónapon keresztül megfigyeltük a szellemi képességeinek bezáródását, úgy döntöttünk szétnézünk nála és beütemezzük a ház szabadítását, amennyiben bebizonyosodik fertőzöttsége.

A házban történt AMOE látogatás során nem volt nyilvánvaló jele a fertőzésnek. Ez egy szokványos háromemeletes ház volt nyitott terasszal a felső emeleten és kis tároló szobával. Az első emeleten van a fogadó terület, a konyha, az étkező, a fürdő és szoba a személyzetnek. A második emeleten van a család hálószobája, a gyerekek szobája, és a fürdő. A ház használt, de tiszta volt. Csak miután egy csoport védelemért imádkozott és útmutatást és karizmát kért az Úrtól annak megítélésére hogyan szolgálhatnák legjobban a házban lakó család számára, akkor kezdtek el tapasztalni egyfajta zaklatást és a gonosz jelenlétét. A házat körüljárva úgy tűnt három helyen koncentrálódik. Nyomasztó jelenlétet éreztek a földszinten - a ház mögötti kertben, és a második emeleten - a hálószobában és az egész harmadik emeleten, a legerősebben a tároló helyiségben. Mi történt ebben a házban? Ez volt az amit a küldöttségnek meg kellett tudnia, hogy megértsék a fertőzés okát, a megfelelő intézkedés megtételéhez.Szerencsére csak az idősebb lány volt érzékeny aki felé szolgáltunk. Tehát ő volt az egyetlen a családban akinek bizarr tapasztalatai voltak amikor a házban tartózkodott. Természetesen ez elég sok szorongást okozott neki, a család többi tagja nem hozta összefüggésbe vele amikor elmesélte a házban szerzett tapasztalatait. Annak ellenére sem, amikor beszámolt a vele történt furcsa dolgokról.
Képzelje el, ha egy másik családtagnak lennének furcsa tapasztalatai, vagy az egész családnak?

Nem volt egyszerű felkeresnünk a házat, elsődlegesen a lány szülei miatt akik nem találtak semmi rosszat a házzal kapcsolatban, és nem adtak hitelt a lányuk tapasztalatainak. Csak akkor amikor a család egy másik tagja is áldozata lett az elnyomásnak, ami megváltoztatta őket. Az áldozat a fiatalabb fiútestvér, akkor 7 éves volt.

Ez a fiú csak a házvezetővel maradt egyedül a házban. Ez a zsenge ifjúkorban lévő fiú magában játszik a házban, a kertben és a harmadik emeleten lévő teraszon. Talán megküzdő mechanizmusként, a fiúnak lett egy elképzelt barátja akinek Bruno volt a neve. A család nem törődött különösebben azzal, amikor a fiú beszámolt képzeletbeli barátjával kapcsolatos kalandjairól. Elvégre úgy gondolták, a fiúnak ebben a korban mindenféle fantasztikus történetei vannak amiket elmesél. Végül majd kinövi. Az évek elmúlásával is fenntartotta kapcsolatát ezzel a baráttal. Tehát amíg ez a kapcsolat erősödött, az idősebb lány már megtapasztalta a súlyos elnyomást. Valahogyan kapcsolatban álltak?

Teltek a hónapok ahogyan segítettem az idősebb nővérnek megszabadulni a szellemi képességeitől és a jóslás szellemének hatásától, a fiatalabb fiút mindig egyedül találtuk magában beszélgetve, és mindig egyedül akart lenni. Bár nagyon aktív volt az iskolában, foci vagy más sport közben, de attól a pillanattól kezdve amikor hazaért a hangulata megváltozott és titokzatossá vált. Egy este alvás közben mindenféle figyelmeztetés nélkül a fiú transzba esett és a kezei hirtelen a mennyezet felé emelkedtek, felemelte a bal lábát és a fiú ebben a pózban maradt legalább egy órán át. Az anya nem tudta mit tegyen, és hívta a fiú nővérét aki ebben az időben a nagyapa házában volt, hogy segítséget hívjon. A lány írt nekem és elmesélte a történetet, megkérdezte azt is mit tegyen.

Ezen események miatt a család meghozta a döntést, hogy megáldják és szellemileg felszabadítsák a házat.
A nyomozás kezdeti szakaszában az AMOE emberei akik elmentek arra a helyre a következőket fedezték fel:

Miért a harmadik emelet?

A ház eredeti tulajdonosa aki távoli rokona volt a családnak, egy orvosnő aki titkos abortuszokat hajtott végre a ház felső emeletén.

Miért a földszint?

A telek ami most kertként használatos korábban a magzatok temetési helye volt.

Miért a hálószoba?

Az anyai nagymama nagyon babonás nő volt aki jobban hitt az albularyosban vagy a helyi gyógyítóban mint Istenben, vagy az orvosokban amikor jöttek gyógyítani.
A szellemi problémával küzdő nagymama rendszeresen konzultált az albularyos-al és rajta keresztül a gyerek is eljutott hozzájuk amikor beteg lett, és az orvosok nem tudták diagnosztizálni.
A (fő)hálószobában döntött az anya és az apa a furcsa szituációkban.

Miért az idősebb lánygyermek?

A lány korán megfertőződött, mert a nagymama és az anya általában elvitte a helyi gyógyítókhoz amikor beteg lett. És emiatt elátkozott tárgyakat kapott amulettek, talizmánok, és italok formájában, hogy meggyógyuljon és védjék őt.

Miért a fiú?

Mivel gyakran maradt egyedül a fertőzött helyen, így könnyű célponttá vált a házban lévő gonosz lelkek számára. Annak érdekében hogy felkeltse a fiú figyelmét, egy játszótárs képében jelent meg.

Az összegyűjtött információk létfontosságúak voltak a hely felszabadításához.

A ház megtisztítása előtt már az AMOE felismerte, hogy a legjobb megoldás:

  • Először a lánygyermeket kell stabilizálni a nagyfokú támadás miatt. El kellene vágni a tisztátalan lélekkel a kapcsolatot a nagymama és az anya között, mert ők voltak a felelősek az  okkult tárgyakkal praktikákkal való szennyezésért.  
  • Meg kell szabadítani a fiút és elvágni a tisztátalan köteléket és megkötözöttséget az idősebb lánytestvére, az anya és a nagymama között, mert a szennyezés őt is érinti. Ezután el kell vágni a szentségtelen kapcsolatokat és kötelékeket a képzeletbeli barátjával aki nem képzeletbeli volt, hanem tisztátalan lélek. A fiú transzba esése volt a jel, hogy hamarosan megszállják, ha azonnal nem szabadítják meg. 
  • Meg kell szabadítani az anyát a nagymama és az okkult praktikákat gyakorlók kapcsolataitól és kötelékeitől. El kell mennie gyónni és megbánni a bűneit, különösen az okkult erőkkel kapcsolatban. 

Válaszul az AMOE ajánlásaira:

  • Imádkoztunk a lányért több alkalommal, és két alkalommal ördögűzést végeztünk rajta.
  • Szabadító imát mondtam a fiú okkult harmadik szemének bezárásáért. 
  • Az anya elment gyónni és volt egy ülésen ahol ördögűzést végzett rajta Jocis atya.

A három imára adott pozitív választ látva elterveztük a ház és a család szabadítását. Az AMOE kapcsolatba lépett az újonnan kinevezett ördögűzővel Antipolóval, aki ekkoriban technikailag a papok képzésével foglalkozott, hogy segítse a lelkészséget. A kliens házában elhatároztuk, hogy először a hálószobában mondunk szentmisét, majd egy általános ördögűzést végzünk az egész épületben XIII. Leó pápa ördögűző imáját használva, végigjárva a három területet és legalább kétszer elmondva az ördögűző imákat, majd bőségesen meghintjük szentelt vízzel a házat és minden szobát, megkenjük a falakat és a nyílászárókat szentelt olajjal, és szentelményeket teszünk minden szobába. Kicsit több időt töltöttünk a harmadik emeleten, mert ott volt a legerősebb hely. XIII. Leó pápa imáját háromszor mondtam el a tároló szobában amit abortusz klinikának használtak. Aztán megtömjéneztem a helyet, exorcizált sót hintettem szét, és még egy csomó szentelt vizet. Miután végeztem az egész házzal, megkértük a családot, hogy szenteljék magukat Jézus Legszentebb Szívének és Mária Szeplőtelen Szívének. És ennyi volt.

Emlékeztettük a családot, hogy növekedjenek az Istenben és a felebarátaikban való szeretetben, és soha ne hanyagolják el a könyörületet és az erényeket. Fontos, hogy mind a család mind az egyének növeljék kapcsolatukat az Úrral. Azt javasoltuk nekik, hogy mindig viseljék áhítattal védelemként a szentelményeket. Végül várjanak négy napot, hogy teljesen megtapasztalják a ház szellemi felszabadítását.

Az első három éjszaka egy kicsit sokkoló volt a családnak, mert hátborzongató manifesztációk fordultak elő - zajok, lépések, kopogás az ablakon. De mi korábban azt mondtuk nekik, hogy ezek a fertőzés maradványai. A démonoknak szándékukban áll megijeszteni a lakókat, hogy kiűzzék őket az uralkodásuktól. Meg kell mutatniuk határozott döntésüket, hogy mindennapi imájukban és életükben ők most már Jézushoz tartoznak. A negyedik napon minden csendes volt, és az egész család békében tudott aludni.

Amit megtanultam:


  • A hely gonosz általi fertőzöttségének elsődleges oka az abortusz.
  • A nagymama és az anya babonás élete, a rendszeres konzultáció okkult szakemberekkel, - ebben az esetben az albularyos-al - súlyosbította a fertőzést azáltal, hogy tovább vitték a fertőzést amikor okkult szakembereket látogattak, ahogyan átkozott tárgyakat vittek haza amulettek, talizmánok, italok formájában. 
  • Az idősebb lánytestvér okkult nyitott harmadik szeme is további szellemeket vonzott hozzá, aki tudtak kommunikálni vele. 
  • A gonosz lelkek megpróbálták megszállni a fiút barátságot kezdeményezve vele, mert sokszor volt egyedül. 
  • Az idősebb lány harmadik szeme elég lassan csukódott be két dolog közelsége, az anya és a ház miatt. Megtörve a két tisztátalan lélek kapcsolatát, a záródás felgyorsult. A ház fertőzöttségének megszüntetésével a harmadik szem végre bezáródott, nincs több kiváltó tényező ami akadályozná a harmadik szem teljes bezáródását.       

         
Forrás:
http://piscatores-hominum.blogspot.hu/2015/03/case-story-abortion-house.html

Megjegyzések