Jézus megmentett engem a fekete mágiától és a démoni megszállástól

Ha tudtam volna mit tartogat számomra ez az élet, akkor nem jöttem volna ki az anyaméhből. Zsidónak neveltek és zsidó óvodába jártam. 13 éves koromig hetente négyszer templomba jártam héber nyelv és bibliát órákra. Egész gyermekkoromban majd felnőttkorban krónikus beteg voltam.
13 éves koromban volt a Bat Mitzvah, ami egy beavatási ceremónia a gyerekkorból a felnőttkorba való átlépéshez. Elég sok időt töltöttem a templomban héber imákat mondva és zsidó fesztiválokon. Emlékszem ahogy ültem a templomban még gyerekként és erre gondoltam, "miért mondom ezeket az imákat? Nem érzek semmit."

Kisgyerekként szexuálisan, fizikálisan és pszichésen bántalmaztak, egészen 17 éves koromig amikor elkerültem otthonról. Öngyilkosságot kíséreltem meg 17 évesen és 2 hétre pszichiátriára kerültem a törvény miatt. Ezek után a bátyám vett magához egy évre, ahol megtanultam jól viselkedni és szedni a gyógyszereimet a problémámra.
Ezután egy rangos egyetemre kerültem ahol kicsapongó szexuális életet éltem, ami útkeresés volt a szerelemhez. Ez idő alatt sikerült valahogyan életben maradnom és szerezni két BA (Bachelor) fokozatot, az egyik vallási tanulmány volt. Itt történt, hogy más vallásokat ismertem meg, és lenyűgöztek a keleti vallások, különösen a hinduizmus.

A kicsapongásaim kemény hét évig folytatódtak, ez idő alatt visszatérő légúti infekcióim és soha meg nem szűnő lázam volt. Feszült volt a kapcsolatom a családtagjaimmal, szörnyű betegségektől, drog- és játékfüggőségtől szenvedtek, és még sok mástól. A nagyapám tagja volt a maffiának és azt mondták pornográfia forgalmazó volt az USA-ban. Visszatekintve most már látom, hogy amikor a nagymamám meghalt 2001-ben volt az, amikor az összes gonosz dolog elindult. A legtöbb ember nem tudja, hogy amikor egy hozzátartozó meghal, a bűnei átszállnak a következő generációra. Az emberekkel való kapcsolataim oda vezettek, hogy meditáltam és szanszkritül imádkoztam hindu istenekhez. Azon kaptam magam, hogy olyan gyakorlatokban veszek részt mint a sámánizmus, reiki, prána gyógyítás, és részt vettem New Age tanfolyamokon. Rossz barátok közé is keveredtem. Egyikük fekete mágiát hajtott végre rajtam. Ez volt a bukásom kezdete.

Teltek az évek és 2005-ben és arra eszméltem, hogy egy maroknyi un. "lelki gyógyító" azt ígérték el tudják távolítani a gonoszt "Jézus nevében", valójában boszorkányságot és mágiát végeztek. A teljes történet szerepel a könyvemben amihez kiadót vagy ügynököt keresek.
Ez a próbálkozás majdnem megölt és elvezetett egy iszlám szufi gyógyítóhoz, aki mágikus módszerekkel próbálta eltávolítani a gonoszt, mert tudatlan voltam afelől, hogy mágiát alkalmaz. Csak azt tudtam szükségem van arra, hogy véget vessek ennek, és egy másik ember azt mondta el tudja távolítani, így ráhallgattam. Mielőtt rájöttem volna már belekerültem a mágiába saját magam miatt, mert próbáltam ellensúlyozni a gonoszt amivé váltam. A gonosz a sötét volt, és megpróbált nekem szívinfarktust okozni és megölni. Mindenféle imát és módszert használtam amit ismertem. Minden vallást. Buddhizmust, hinduizmust, judaizmust, iszlámot. Semmi nem működött. Semmi nem változott. Ez ment évekig.

A gonosz nap nap után megpróbált megölni. 2005-2010 között majdnem háromszor meghaltam. Minden nap szenvedés volt, hogy ne legyek öngyilkos. Minden nap harc volt az életemért. A hitem Istenben erősebb lett, mialatt az egészségem gyengült. Alig tudtam járni 3 percig. Olyan volt, mintha 90 éves lettem volna. Nem is beszélve a pszichés gyötrelemről amit csak az ért meg aki átélte. Az tény, hogy most élek és vagyok annyira jó, hogy leírjam ezeket a szavakat kész csoda.
Én már feladtam. Isten elhagyott engem, vagy legalábbis így gondoltam, elmentem és egy indiai guruval éltem, mert egy hindu ashram volt ahol valamennyire működtem. A környezetemben lévő összes gonosz be akart lépni a testembe és nem tudtam megállítani.

Aztán január végén egy barátom arra biztatott menjek vele egy másik "médiumot". Mondtam neki, hogy soha nem megyek el. Azok után, hogy az utolsó tönkretette az életemet? De ő ragaszkodott hozzá, pedig nemet mondtam. Végül feladtam. És ami történt az volt a válasz a több éves imára.
A "médium" nem volt teljesen médium, azonban Jézus prófétája volt aki közvetlenül tudott beszélni Jézussal és aki mindent látott ami velem történt élénk részletességgel. Látta ahogyan 2 évesen megszálltak a démonok. Azt mondta Jézus mondja nekem, ha én követem Őt és megcsinálom amit mond nekem, meggyógyulok amiért imádkoztam, akkor az összes gonosz és gyötrelem eltávozik tőlem. Azt mondta a démonok tudták miért jöttem ide, és hogy megtámadtak az anyaméhben. De most Jézus összegyűjtötte a szellemi harcosait és én voltam az egyikük.

Azt javasolta távolítsak el mindenféle hindu dolgot a házamból és azt mondta takarítsak ki mindent ami "nem Jézus Krisztusról szól." Azt mondta Jézus meg akar engem menteni ettől a rémálomtól és ez öt héten belül bekövetkezik. Nehezen hittem el. Korábban már ketten is hasonlókat mondtak, akik miatt az életem csak sokkal rosszabb lett. Most ő nem kért vagy vett el pénzt tőlem. Ez volt a különbség. Szóval ahogy hallottam nem volt más választásom. Túl meggyőző volt.

Egy héttel később ő megkeresztelt amikor kértem Istent, hogy bocsásson meg mindent amit szándékosan vagy tudatlanul tettem. Attól a naptól, 2010 február 2-től, az összes gonosz kijött belőlem elég sokkoló módon. Elkezdtem imahadviselést tanulni, hogy harcolhassak a sátán ellen aki a szobámban él. Magamra maradtam. Semmilyen képzett ember nem volt a környezetemben aki segíthetett volna. Mielőtt letelt volna az öt hét, egy gonosz szellem még mindig hozzám tapadt. De megvolt a hitem, hogy Isten nem hagyott magamra engem és az öt hét elteltével ennek vége. Az utolsó nap éjszakáján megtámadott [a szellem] mint általában.

Amikor felébredtem ebből a támadásból Jézus ott állt előttem és a szavak "pusztítsd el" nekem szóltak. Így elmondtam a szellemi hadviselés imáját:"Atyám, Jézus Krisztus nevében űzd el ezt a gonosz lelket és pusztítsd el." Abban a pillanatban Jézus Krisztus elűzte és soha nem tért vissza. Minden gonosz, mágikus démon és akár a pszichés trauma amitől szenvedtem gyerekkorom óta eltávozott tőlem. Teljesen.
Csak Isten képes erre. És semmi nem történt addig amíg nem találkoztam Jézussal a Megváltóval és elengedtem a múltat. Ez volt minden amit akartam. Szerettem a hindu életformát. Több hetet eltöltöttem azzal, hogy kidobjam a hindu dolgaimat, de megtettem és soha nem néztem vissza mert végre békére leltem amiért sokáig imádkoztam. Most én kontrolláltam a démonokat nem ők engem.

Hosszú harc során bebizonyosodott számomra, hogy nincs más út ahogyan ezeket a démonokat el lehetne távolítani vagy meg lehetne gyógyulni tőlük. Hogy ha valóban szabad akarsz lenni az ártó gonosztól, ne aggódj ha ez mágia, okkult háttér, generációs probléma, démoni megszállás, vagy más dolog, az EGYETLEN út ha befogadod Jézus Krisztust az életedbe és szívedbe és megbánod a múlt hibáit.      

Forrás:http://www.christian-faith.com/jesus-saves-from-black-magic-and-demonic-possession/

Megjegyzések