"Öltsétek föl az Isten fegyverzetét, hogy a sátán cselvetéseinek ellenállhassatok. Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat."

EF 6.11-13

2016. január 25., hétfő

A Ouija tábla és a démoni megszállottság

Egy két évvel ezelőtt megjelent cikk szerint boszorkánytáblával játszadozva három fiatal (valószínűleg) megszállottá vált. Azért valószínűleg, mert csak imával és alapos kikérdezéssel deríthető ki, hogy megszállottságról van-e szó.
Furcsa tüneteket produkáltak ezért kórházba szállították őket. Érdemes levonni a tanulságot, hogy a boszorkány tábla (vagy Ouija tábla) használata nem játék, a halottak helyett ugyanis démonok jelentkeznek be...Démon szállhatta meg a boszorkánytáblával játszó fiatalokat


Hátborzongató videó terjeng a neten egy Ouija szeánsz során teljesen bekattant nőről.
Három fiatalt szállítottak kórházba a Mexikóban fekvő San Juan Tlacotenco faluból, miután a mentők arról kaptak bejelentést, hogy egy lány, és két fiú megszállottá váltak egy Ouija szeánsz során. A legrosszabb állapotba a 22 éves Alexandra Huerta került, aki néhány perccel a játék kezdete után furán morogni kezdett, zavarodottá vált, és az öntudatát teljesen elveszítve transzba esett. Bátyja, a 23 éves Surgio Huerta, és unokatestvérük a 18 éves Fernando Cuevas hosszabb-rövidebb időszakokra elveszítették látásukat, hallásukat, és hallucinálni kezdtek. A szülők az után hívtak mentőt, hogy a helyi lelkész nem volt hajlandó ördögűzést végrehajtani a fiatalokon – írja a Daily Mail.

A teljes cikk elolvasható itt: http://24.hu/elet-stilus/2014/06/24/demon-szallhatta-meg-a-boszorkanytablaval-jatszo-fiatalokat/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése