Intergalaktikus energia- Avagy Mihály arkangyal újra akcióban




Úgy tűnik egyre többen próbálják feltalálni a spanyol viaszt, vagy legalábbis igyekeznek üzleti hasznot hűzni a New Age "vívmányaiból". Ezek egyike Kelly Hampton egy amerikai nő, aki saját metódust dolgozott ki a gyógyításra. A teljes neve Star Healing Intergalactic Energy. Kelly azonban nem csak ezzel foglalkozik, mert képes csatornaként működni és kommunikálni Mihály arkangyallal médiumként is.

Az eredet

2010-ben Mihály arkangyal kinyilatkoztatott egy erőteljes energiagyógyászati eljárást Kellynek. Az energia a Plejádok csillagképből származik. Az energia használható felnőttek, gyerekek és állatok fizikai és lelki betegségeinek gyógyítására. Az alapító ugyan jónak tartja mind a reikit mind a kapcsolatteremtő gyógyítást, azonban enyhe "szerénységgel" az intergalaktikus energiát mondja a legerősebbnek.


Hogyan működik?

A több energiagyógyászati eljárástól eltérően ez nem csendes gyógyítás, ugyanis itt hang kapcsolat is szükséges a gyógyító és a páciens között. Ezt beszédel vagy más hangkeltő eszközzel éri el.  Az energia tehát a Plejádokból érkezik, ami nagyon magas szintű rezgéssel rendelkezik. A kezelés alatt a gyógyító használ valamilyen hangkeltő eszközt, olajat, szent szimbólumokat és alakzatokat. Érdekesség, hogy nem javasolt sem fém sem kristály viselése a kezelés alatt. Nem javasolt a kezelés nagyobb fizikai erőkifejtések előtt sem.

Mire jó?

A felsorolás meglehetősen hosszú, de néhány betegséget érdemes megemlíteni. Tehát gyógyítható a rák, allergia, autizmus, depresszió, migrén, vesekő, különböző vírusfertőzések, stb. A skála meglehetősen széles.

A kezelés hatásai

A kezelések után előfordulhat nagyfokú fáradtság, gyerekeknél érzelmi változások, felületes alvás. Néhány esetben a testben átmeneti zavar léphet fel. Mihály arkangyal szerint ezek a jelenségek teljesen természetesek és csak átmenetiek. Ennek oka, hogy némelyek több toxint engednek ki magukból mint mások. A megoldás a nagyobb folyadékbevitel.    


Vélemény

Ahogyan a többi hasonló ezoterikus praktikánál, így itt is túl sok a kérdőjel. Nem lehet eldönteni, hogy Kelly Hampton az alapító egy jól felépített marketing stratégia részeként sokakat megtéveszt, vagy valós hatalommal bír. Kérdés az is, hogy ha bír valamilyen hatalommal akkor az honnan van és mire képes vele. Az energia és a tudás nem Istentől van, hiszen nem Ima által kapta meg ezt a tudást, nem a Szentlélek karizmája.

Aggasztó azonban, hogy ennek a tevékenységnek a "gyümölcsei" , a sok mellékhatás ami a beavatást követi semmiképpen nem nevezhető normálisnak. Hasonlít a reiki "tisztulási" folyamatára.

Végül Szent Mihály arkangyallal zárom a gondolatmenetet. Ahogyan fogalmaztam egy korábbi bejegyzésben elég sok dolga van mostanság a főangyalnak, mert az ezoterikus irodalom felfedezte magának. Sokan és sokszor hivatkoznak rá. Kelly Hampton is. Azt azonban alaposabb Biblia ismeret nélkül is lehet tudni, hogy Mihály arkangyal soha nem tenne új kinyilatkoztatást és nem hazudozna össze-vissza, mint itt a csillag gyógyításban olvasható.Plejádok meg médiumon keresztüli kommunikáció. Egy igazi angyal nem így kommunikál. Vagy megmutatja magát mint ahogyan a szentírásban is olvashatjuk, vagy pedig sugallatok formájában próbál Isten felé terelni minket. Röviden. Itt is hatalamas átverésről van szó, és az ezotéria mélyéről. Senkinek nem ajánlom ezt a technikát sem.  

Felhasznált forrás:
http://kellyhamptononline.com/healing_services/private-star-healing-session-for-adults/

Megjegyzések