"Öltsétek föl az Isten fegyverzetét, hogy a sátán cselvetéseinek ellenállhassatok. Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat."

EF 6.11-13

2015. május 23., szombat

Kolaimni gyógyítás
Mi a kolaimni?

A kolaimni mint kifejezés azt jelenti, hogy "kapcsolat a Fénnyel". Ezt az energiát hívják isteni energiának vagy univerzális fénynek is. A kolaimni egy gyógyító eljárás ami a természet fizikai törvényein alapszik, ami a test saját rezgéseit használja. Lehetővé teszi a gyógyító felé, hogy a pácienst összekapcsolja az univerzális fénnyel, ami megújítja a test öngyógyító mechanizmusait. Önmagunk gyógyítására is használható a kolaimni.
Az alapító Patricia "Mechi" Garza, aki eljuttatta a világnak a kolaimni gyógyító technikát. Több könyvet írt és rendszeresen előadást tart iskolákban és televíziós műsorokban.

Hogyan működik?

Tehát az eljárással képesek leszünk adni és kapni fényt és energiát. A kézből áramló energiával feltölthetjük kliens testét és egyensúlyba hozhatjuk azt. A kezelés során a testben forróság vagy elragadó hűvös érzés, esetleg bizsergés érezhető.
A kolaimninek két fokozata van, a kezdő és a haladó. Mindkét szinten 4-4 oktatás van, míg megkapja a résztvevő a tudást. Oktatják a

  • Kolaimni alapjait
  • az elektromágneses energiák érzékelését
  • az endokrin rendszer működését
  • a csakrák működését
  • az éterikus mező masszázsát
Haladó szinten a következőket tanulhatjuk:

  • energetikai sebészet
  • belső szervek működése
  • betegségek és fájdalom okai
  • megkapjuk a tanár szintet.
Okkult?

Sajnos a Kolaimniről is elmondható, hogy okkult módon szerezhető meg a tudás. Elvben úgy jellemzik, hogy magától a Forrástól van az erő, így nagybetűvel, de homályos a Forrás is, mert nem tudni ki vagy mi van mögötte. Mint általában a többi energiagyógyászati eljárás, ez is azt vallja magáról, hogy a legjobb. A reikivel összehasonlítva is több és jobb annál. A beszámolók szerint több gyógyulás is bekövetkezett, tehát működik a Kolaimni, azonban nem tudni ez mennyire tartós és visszatér-e a korábbi betegség vagy valami más. Keresztényeknek pont az okkult háttér miatt nem javasolt.

Források:
http://healing.about.com/od/energyhealing/a/kolaimni.htm
http://kolaimni.net/
http://mariehelenenow.com/kolaimni-receiving-the-healing-light/frequently-asked-questions/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése