"Öltsétek föl az Isten fegyverzetét, hogy a sátán cselvetéseinek ellenállhassatok. Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat."

EF 6.11-13

2015. január 12., hétfő

A reiki veszélyei (riport Lynne Dickievel)

A pálos atyák blogján találtam az alábbi videót, ami a reiki veszélyeiről és az átveréseiről szól. Nem csak reikiseknek javasolt, hanem a pránanadisoknak is,hiszen ők is az univerzális vagy isteni energiát használják. Csak más a körítés.
Kiderül az, hogy a szellemi/belső vezetők nem mások mint démonok (amire én is utaltam korábbi bejegyzésemben), akik diagnosztizálják és gyógyítják (!) a betegségeket. Megéri nekik, hiszen lelkeket szereznek meg és távolítanak el Istentől. Átverés az egész. Amint sejteni lehetett, a beavatáskor megrajzolt szimbólumok megnyitják a korona csakrát és egyben a kaput a démonoknak. A kristályokkal sem árt vigyázni. Miért? Megtudod a hangfelvételből.

Forrás: http://szentkutforum.blogspot.hu/2014/10/a-reiki-veszelyei-riport-lynne-dickievel.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése