Gyerek reiki és gyerek agykontroll

Fölteszem a nagy kérdést, hogy ki szeretné, ha a gyereke sokkal jobban teljesítene az iskolában, sokkal gyorsabban tanulna és jobb képességei lennének. Szinte szuper gyerek lenne. Valószínűleg mindenki jelentkezne. Hány olyan szülő van, akinek a gyereke küzd a tanulással, tele van félelmekkel és stresszel, stb. Soknak. Vannak akik hagyományos utat járnak be és vannak akik inkább az ezotéria útvesztőjére tévednek. Két téma fogott meg, a gyerek reiki tanfolyam és a gyerek agykontroll. Elsőként nézzük meg, hogy melyik mit kínál.

Gyerek reiki

A gyerek reiki tanfolyamok a következőket kínálják a jelentkezőknek:

  • Sokkal kevesebbszer betegszenek meg, illetve hamarabb meggyógyulnak. 
  • Szorongásaikat és félelmeiket jobban tudják majd kezelni. 
  • Könnyebben barátkoznak, könnyebben illeszkednek be egy közösségbe. 
  • Nő az önbizalma.
  • Erősödik a koncentrációs képessége. 


Gyerek agykontroll

A gyerek agykontroll is jókat ígér:

  • Magabiztosabb lesz.
  • Sokkal jobban tud majd tanulni.
  • Nyugodt és energikus lesz. 
  • Megszabadul rossz szokásaitól
  • Jobban tud dönteni, stb. 

Mindkét tanfolyam csupa jó ígér, a gyerekekből szuper aranyos és alkalmazkodó, betegségektől mentes valaki lesz. Hozzá kell tennem, valószínűleg működnek a dolgok. Kérdés, milyen áron.

A gyermek reikivel ugyanaz a probléma, mint a felnőttel. A titkos beavatás, a szimbólumok és mantrák által egy ismeretlen és ellenőrizhetetlen világnak tesszük ki gyerekeinket. A legtöbb esetben a titkos beavatások személyiségváltozással járnak, amik talán elsőre nem is durvák, nem feltűnőek. Ebben az esetben a magabiztosság és a nyitottság lehet a végeredmény.
A reiki behangolásoknál több helyen lehet olvasni kellemetlen mellékhatásokról, melyeket 21 napos tisztulási folyamatnak neveznek. Ez jól hangzik és semmi vészes nincs benne. Magán vélemény, hogy én semmi negatív és főleg ismeretlen dolognak nem tenném ki a gyereket, aminek ennyi mellékhatása van. Azokról nem beszélve, amik csak később jelentkezhetnek.

Az agykontrollról már korábban volt szó. Ebben az esetben is ugyanaz a probléma, mint a többi megváltozott tudatállapotot okozó New Age technikának. Kiteszed magad egy ellenőrizhetetlen erőnek. Hívhatod te ezt magasabb intelligenciának vagy szellemi vezetőnek. A lényegen nem változtat, hogy ki vagy mi áll emögött.
A bukott angyalok minden alkalmat megragadnak arra, hogy minél több lelket a kárhozatra vigyenek. Az eszköz nekik mindegy, a cél egy.

Kíváncsi lennék arra, hogy hány gyereknek voltak a reiki beavatások vagy az agykontroll tanfolyam után rémálmai, hányan lettek depressziósak, mennyi gyereknek változott negatív irányba a személyisége, mennyien küzdenek azóta megmagyarázhatatlan félelemtől vagy rossz gondolatoktól, stb. Nem tudni, erre nem nagyon van adat. Ha van is negatívum, azt mindenki, főleg a tanfolyamot tartók igyekeznek elhallgatni.

Még egy idevágó rész, amit idézek Gál Péter atya könyvéből. Egy tanúságtétel részlete, ami szerfölött érdekes lehet. A betegségek és a reiki összefüggései. Ez kimaradt a korábban írott reiki veszélyeit taglaló bejegyzésből is. 

"Mindenesetre megtapasztaltam valamit, amiről azt hittem, hogy Istentől jön. (...) Pácienseim is valós élményekről számoltak be (lebegésszerű érzések, melegség, zsibbadás a végtagokban, stb.). Ha a gonosz tesz is csodás jeleket, idővel benyújtja a számlát; ezt bizonyíthatja, hogy egy-két éven belül elkezdték figyelni a természetgyógyászokat és a rendszeres reikizőket (akik naponta több órát töltenek el gyógyítással), és azt vették észre, hogy egyforma betegségek kezdtek kialakulni náluk. Erről elhangzott egy előadás az egyik bioenergetikai kongresszuson is (dr. T. I-tól). Gyakran pajzsmirigy-, szív- és veseelégtelenségek jelentkeztek náluk..."
Forrás: Gál Péter-New Age Keresztény szemmel. 

Szót kell ejteni még a szellemi vezetőkről is. Korábban foglalkoztam a témával, most már nem fejteném ki bővebben. Véleményem szerint a szellemi vezető is ugyanaz mint a magasabb intelligencia. A démon, a bukott angyal, az ördög. Ellát tanáccsal, kicsit segít itt, kicsit segít amott, aztán benyújtja a számlát. Neki hozzád képes elég sok ideje van. Meg kell tanulni, hogy semmi sincs ingyen. Az extra tudás sem, amit pénzért ezoterikus tanfolyamokon megszerzel, vagy a gyereked.

Összefoglalva mindkét tanfolyam számos veszélyt rejthet magában, pontosan amiatt, hogy nem kontrollálható a végeredmény. Istenhez semmi köze és a tudást amit nyújt okkult úton érhető el, beavatással vagy megváltozott tudatállapot révén. Mindkét esetben a pénzért azt kapja az ember amire befizet, de előre nem látható és csak később bekövetkező hatásai lehetnek. Azok az emberek akik ilyen tanfolyamokon részt vesznek, egyre beljebb kerülnek az ezotéria hálójába és egyre messzebb Istentől. Nyitottá válnak más ezoterikus téveszmékre és sok esetben ennél nem állnak meg. A legtöbb tanúságtétel erről szól. Felmerül egy probléma, amire rögtön és azonnal kell valamiféle megoldás. Erre válasz lehet sokak számára a New Age.

Szuper emberek akarunk lenni és szuper képességekkel rendelkező gyerekeket akarunk magunknak, akik az élet minden területén megállják a helyüket és még "gyógyítani" is tudnak. A gyerek reiki és agykontroll tanfolyam pont ezt kínálja tálcán. Csak el kell venni a "mindent tudás" almáját és megkapunk vele mindent amit kívánunk. Így volt ez az első emberpárnál is, ma is így van, csak más köntösbe bújtatva. A gyógyítás adományát a Szentlélek megadhatja egyeseknek, de a reiki tanfolyam elvégzése után sok pénzt kifizetve már bárkiből lehet "gyógyító".

Az agykontroll kínálta magabiztosság és nyugodtság, rossz szokásoktól való megszabadulás csak a kezdet. Utána ez már nem lesz elég. Bejön majd a siker és pénz vonzása, ami miatt sokan elvégzik felnőttként ezt a tanfolyamot.

Egyik tanfolyam majd jön a másik után és szinte soha nem lesz vége a folyamatnak. A mézesmadzag mindig előttünk jár, de soha nem látjuk ki mozgatja.
Emlékezzünk vissza Jézus megkísértésére, mert itt is felidézhetjük. A sátán azt mondta neki, hogy mindent megkap ami gazdagság és hatalom van a földön, csak boruljon le és imádja őt.
Ugyanez figyelhető meg most is, csak burkolt formában. Az okkult beavatások és praktikák mögött a gonosz áll, akit a mantrák és szimbólumok által imádnak az ezt gyakorlók. Az agykontroll által megnyitott elme pedig szabad bejárást biztosít mindenféle gonosz léleknek.

Gondold át tehát megéri-e mindez a pillanatnyi sikerért, a pillanatnyi extra tudásért.  
Megéri-e kitenni a gyerekedet okkult folyamatoknak, melyek később problémák forrása lehet.

Megjegyzések