Űzd el a farkasokat Pásztor

Egy könyvet szeretnék a figyelmébe ajánlani minden olvasónak. A gonosz sajnos jelen van ebben a világban, bármennyire is szeretnék sokan, hogy ne így legyen. Hatalma korlátozott, csak addig működhet, amíg Isten megengedi, vagy amíg te be nem hívod az életedbe a különböző okkult és ezoterikus praktikákkal. Rengeteg belépési területe van, de ez az egyik legkönnyebb út a számára. Jézus Krisztus kereszthalálával megváltott minket és esélyt adott az örök életre. Nem vagyunk egyedül, van segítségünk.

Katona István atya könyve a gonoszt jellemzi, leírja hogyan működik és hogyan védekezhetünk ellene. Képet kapunk a gonoszt kísérő jelenségekről és talán néhányan választ kaphatnak az életükben zajló miértekre is.
A könyv egyben egy szeminárium is, "A szabadító szeminárium lényege az, hogy megtanítja felismerni a gonosz működését ebben a világban és saját életünkben.
A felismerés pedig elvezet bennünket ahhoz, hogy mélyebb kapcsolatba lépjünk Jézussal. Mert hiszen az Ő akarata az, hogy Isten Országa fölépüljön ebben a világban! "


A könyv letölthető innen: https://mega.co.nz/#!jdsXAKSZ!tNMOJlTQn-fdbm6WYsbeYyGgRhzFQ44eexeb-ElQrys

Megjegyzések