Angyal inga

A korábbi bejegyzésem is az angyalokról szólt, most is újra itt a téma. Több helyen lehet olvasni, hogy ingával is beszélgethetünk az angyalokkal, vagyis "rákényszeríthetjük" őket a válaszadásra. Lássuk megint az alapokat.

Most ingát veszünk kézbe amivel rá kell hangolódnunk arra akivel kapcsolatot akarunk teremteni. Az inga alapból senki kezében nem mozog. Ez fizika. Ugye, külső erő nem hat rá, akkor nyugalomban marad. Ha "magától" kileng és "válaszol" adekvát módon, akkor már valamilyen erőnek hatnia kell rá és valamilyen intelligenciát is feltételezhetünk az igen-nem válaszok mögött. Mert alapból ha biztosan nem fog oda-vissza keringeni.

Van akinek nem működik a dolog, mert nem hangolódik rá eléggé az entitásra/angyalra. Van aki javasolja, hogy szorítsd magad háttérbe, a személyiséged és az akaratod, akkor majd működni. Fog. Minden bizonnyal. 

Megint felmerül a kérdés, hogy ez lehetséges? Tényleg megidézhetünk és válaszra kényszeríthetünk angyalokat, csak hogy saját kíváncsiságunkat kielégítsük? Biztos vagy benne, hogy valóban egy angyal válaszol még akkor is ha a válaszok helyesek? Én nem.
Megint visszatérek oda, hogy rendkívül kicsi annak a valószínűsége, hogy Isten fennhatósága alól egy angyalt elragadjunk és válaszra bírjuk. A Biblia csak néhány angyalnak említi a nevét és egyéb -az egyház által elismert dokumentumok- sem bővelkednek nevekben. Innentől fogva ahol felsorolnak vagy 20 angyal nevet, az nem biztos, hogy fedi a valóságot. Miért, mert egyszerűen nem lett kinyilatkoztatva. Akkor mégis kik vannak a nevek mögött akikkel felvesszük a kapcsolatot? Erre lehet már csak akkor jössz rá, amikor késő. Amikor elkezdődnek a meglehetősen furcsa jelenségek a környezetedben.

Ne kísérletezz olyannal amit nem ismersz és az inga elég erősen az okkultizmus témakörét érinti. Az egyik oldalon olyan is olvasható, hogy ha egy démon neve fölé viszed az ingát, akkor kérdezhetsz tőle. Na, ez már közelebb áll a valósághoz. Hamarabb fog egy démon válaszolni mint Isten angyala, aki csak és kizárólag Isten engedélyével léphet kapcsolatba velünk. Nincs rájuk semmilyen ráhatásunk. Ingával biztosan nem bírjuk szóra őket.

Bízz az isteni gondviselésben és ne az okkultizmusban. Ez legyen alapszabály az életedben.  

Megjegyzések