Az inga és a Quija tábla veszélyei

Van aki esetleg nem hallott róla, de mindkettő használható "szellemekkel" való kommunikációra. Az ingával mivel radiesztézia eszköz, így "mérni" is lehet dolgokat. De kanyarodjunk egy kicsit vissza. Elég sok leírás van mindkettőhöz, hogyan kell használni és milyen veszélyei vannak.

Az inga esetén kell egy gyűrű vagy valami más hasonló eszköz, amit cérnára, selyemre, stb. kell felfüggeszteni. Használható pohárba téve és akkor a pohár oldalához koppanva "válaszol" a megidézett, vagy simán tenyér fölé tartva kileng valahogyan.

A szellemtábla egy általában fából készült tábla az ABC betűivel. Ezen mozog a mutató vagy akár egy pohár is használható a célra. A tábla készíthető magunknak, ekkor jobban "ráhangolódik" a rezgéseinkre.
Ennyit az alapokról.

Hogyan működik? Mindkét esetben ráhangolódunk a szellemvilágra/elhunytakra és kérdéseket teszünk fel nekik. Természetesen nem mindenkinél működik, csak akik kellőképpen érzékenyek erre, vagy legalábbis gyakorolták a dolgokat.

Megint jön a nagy DE. A szellemtábla és az ingázás is veszélyes lehet. Miért? Mert egyáltalán nem tudod mire vállalkozol. Mire nyitod meg az elméd és ki vagy mi válaszol. Nem tudod mire hangolódsz rá. Mindkettő VESZÉLYES!
Jobb, ha nem játszol a tűzzel! Már korábban kifejtettem, hogy az elhunytak teljes mértékben Isten befolyása alatt vannak, ergo nem lehet csak úgy senkit sem megidézni. Arra volt példa, hogy valaki megjelent Isten akaratából és engedélyével, azonban mi nem idézhetünk meg senkit sem. A démonokat azonban igen. Csak erre várnak! Ne kísértsd azt amit nem akarsz! Utána jönnek a már sok alkalommal idézett kísérő jelenségek. Ilyen a hangok éjszaka, valami furcsa szorongás és rossz érzés, tárgyak mozgása, stb.

Gondold végig. Ha valóban elhunyt családtagodtól tudnál kérdezősködni, akkor rosszul éreznéd magad, ő ártana neked vagy megfélemlítene? Mozgatna tárgyakat? Ugye nem.

Van még valami ami igaz az ingára és a szellemtáblára is. Newton első törvényének egy része. "Minden test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy mező meg nem változtatja."
Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Newton_t%C3%B6rv%C3%A9nyei

Tehát a kezed fölé teszed az ingát, akkor alapból annak nem kellene mozognia. Ugyan minden embernek van egy finom kézmozgása (tremor), azonban ez nem elég a mozgatáshoz. Amennyiben kileng az inga vagy mozog a mutató a táblán -úgy, hogy nem a te ujjaid hatnak rá- akkor csakis külső erő hathat rá.
És itt bezárul a kör.

Miért veszélyes? Lássunk néhány leírást.

"... A szellemidézést sokan, főleg a tinik, egy izgalmas játéknak tartják, pedig egyáltalán nem az! Elég belegondolni abba, hogy egy itt ragadt lélek vagy egy bolyongó szellem, aki sok negatív energiával távozott az életből, vajon milyen üzeneteket közvetíthet. Hacsak el nem kezd spirituálisan fejlődni, valószínűleg ugyanazzal a rossz energiával és rossz mentalitással garázdálkodik majd a szellemvilágban is, mint ami a földi életében jellemezte. Egy ilyen lény pedig nem vágyik másra, mint hogy garázdálkodjon: tárgyakat mozgasson vagy halálra rémítse az embereket."

Forrás: http://hu.ezo.tv/cikkek/a-szellemtabla-nem-jatek.html 

Egy másik helyen az ingázás veszélyeiről:

"
A különbözô ingák használata szintén magán hordozza a New Age jegyeit és veszélyeit. Az ingázás megkezdése elôtt kifejezetten kapcsolatot kell teremtenünk a
szellemvilággal. Ezt úgy tanítják, hogy megállapodom az ingával, hogyan jelzi számomra az igent és a nemet. Ugye nem hihetjük, hogy az élettelen inga az valóban, „akihez” szólnunk kell? Nem is beszélve arról, mennyire veszélyes vizekre tévedhetünk az ingázással. Itt is gondoljunk bele, hogy 90% lehet, hogy igaz, hiszen esetleg éppen így akar bennünket megnyugtatni az, „aki” a válaszok mögött van, de miután kialakul a biztonságérzetünk, elkezdôdhetnek a tévedések, egészen addig, amíg visszavonhatatlanul rossz dolog történik. Vajon véletlen-e, hogy max. 10-15 percig lehet ingázni, mert utána az ingát használó elfárad, zavarttá válik, esetleg teljesen kimerül?"

Forrás: http://matenerita.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1027470

Tehát tinik! Ne játsszatok a tűzzel! Ez persze mindenkire vonatkozik.
Keressétek inkább Istent, keressétek Nála a válaszokat. A halottakat hagyd a megholtakra.

Megjegyzések