Démonidézés, fekete mágia

Azt gondolom talán ez a legkeményebb téma és egyben a legveszélyesebb is a művelője számára.
Sokan, főleg a nem hívők úgy gondolják, hogy a sátán és a démonok nem léteznek, illetve csak a mesében. Nos, ez óriási tévedés. A Bibliában és más vallásokban is megjelenik a gonosz valamilyen formában.
Meglehetősen intelligens szellemi lények. Az ördög legegyszerűbb és legjobb taktikája elhitetni mindenkivel, hogy nem is létezik.
Ez téged ne tévesszen meg.

Mások meg nagyon is hisznek benne, sőt egészen közeli kapcsolatot szeretnének kialakítani vele. Ennek fő oka az Isten elleni lázadás (pl. sátánisták), illetve a saját szolgálatodba állítása. Igen, mert ilyen is létezhet, persze borzalmas árat kell fizetned érte.

Ha beírod a keresőbe a témát, akkor elég sok oldalt kidob, ami a gyakorlati megvalósítást is leírja. Sok könyv is megjelent, amit akár egy sima könyvesboltban is meg lehet venni. Azt mindenhol leírják, hogy nagy körültekintéssel kell csinálni a dolgokat. Lehet, hogy nem történik semmi. Rosszabb esetben elmebetegség is kialakulhat, esetleg meghalsz. Ez is benne van a pakliban annak aki játszik a tűzzel.

Hogy mégis miért éri meg egyeseknek kockáztatni az életüket és főleg a lelküket? Mert szeretnének valami hasznos húzni ebből az "üzletből". Van aki szeretne gazdag lenni, mások ártani szeretnének valakinek, vagy csak szimplán szeretnének a privát "dzsinnt", aki teljesíti szinte minden kívánságát. Természetesen semmi nincs ingyen, mert hogy valamit adni kell a szolgálatokért. Valamit fel kell ajánlani a szolgáltatásokért cserébe. Ingyen ez sem működik.

A dolog működhet ideig-óráig, azonban egyszer mindenkinek benyújtják a számlát. Már életedben is sorozatos szerencsétlenségek érhetnek. Különös, félelemkeltő dolgokat láthatsz és hallhatsz. Lelki és fizikai zaklatásnak lehetsz kitéve. Betegségek jelenhetnek meg,amik nem nagyon gyógyulnak.  Ha pedig eljön halálod órája, elég sokan fognak rád várni... Sötét alakok. Utána pedig vár az örök kárhozat. Aki nem hisz nekem az olvasson bele Fausztina nővér naplójába, ahol leír egy ilyen esetet, illetve többet is. Ott nem feltétlenül a fekete mágia volt az ok, de jól leírja mi történik az Istentől eltévelyedett, Istent és a szeretetet elutasító emberrel. Persze még a halálos ágyon is van visszaút, de az az utolsó lehetőség. Szó szerint!

A fekete mágia ártó szándékú használata is visszaüt. Mert neked ugyanúgy lehet belőle problémád, mint annak akinek ártani akarsz.

Valószínűleg már unalmas, de most is csak azt tudom írni. Ha már kapcsolatba kerültél ilyen dolgokkal és nem tudsz tőle szabadulni, akkor kérd az Irgalmas Jézust bocsásson meg neked és szabadítson meg a gonosz hatalmától. Még akkor is, ha a fejedben az dübörög, neked nincs bocsánat, mert nem érdemled meg. Ne higgy a hangnak! Nincs igaza. Válaszd a szeretetet és a megbocsátást! Júdás elég nagy bűnt követett el, hiszen elárulta Jézust. Azonban neki is lett volna bűnbocsánat. Persze ő máshogy döntött. Elég rosszul. Te soha ne dönts így! Válaszd az Irgalmasságot! Az Isten előtt utálatos az ilyen cselekedet. Ne hívd ki haragját!

Ha van tapasztalatod a témával kapcsolatban oszd meg velünk!

Megjegyzések

  1. Névtelen6/24/2021

    Akinek van tapasztalata az nem írja ide mert vagy gyonasi titok vagy maga is megszállott.
    Szörnyű hogy ilyet hagy az Isten hogy a Sátán emberek lelkébe menjen bele és mindenféle bunre vigye őket bűnös gondolatok formájában. Ingyen semmibe nem megy bele a Sátán ez biztos. Először lehet hogy ad szerencsét vagy megsegít valamiben de utána küldi a különböző Istenkáromlás meg atkozo, gunyolo gondolatokat amiktől nem tudsz imádkozni mert Ima közben is jönnek vagy ha Dicsértesséket köszönsz valakinek hogy az ellenkezőjét mond és akkor az ember lélegzik és gyorsan köszön nehogy át ..sékot mondjon. A végén a templomban se bírsz lenni, sőt szentkepre, szoborra ránézni se mert jönnek a bűnös gondolatok.
    Fennt írtam hogy miért nem írják le sokan, vagy gyonasi titok vagy olyan súlyosan megszállott hogy nem tudja leírni.
    De én le merem írni. Ez így kezdődik. Főleg pszichikai betegeket támad meg.

    VálaszTörlés

  2. Én leírhatom a tapasztalataimat de ott még nincs happy end....pláne nem tanúságtétel mert nincs szabadulás. Most újra megpróbálhatja az egyház és a protestáns szabadegyházak stb az exorcizmust. Azt ami s 2000es években éveken keresztül nem sikerült nekik. Minden le merek írni ha kell de most le is fogok akár mi is lesz a vége. Sajnos alapvető elvi- tanbeli tévedések mellett a gyakran előforduló hitetlenség, tapasztalatlanság , félelem is akadályozza azt hogy végleges megoldása legyen ennek a problémának. Most 2 protestáns gyülekezetnek és egy valódi exorcista római katolikus papnak lesz lehetősége hogy felvegye a harcot a démonokkal.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése