Figyelmeztető jelek

Amikor valaki mélyebben beleássa magát a New Age-es és okkult dolgokba, vagyis aktívan használja, akkor egy idő után nem úgy sülnek el a dolgok ahogy tervezted. Eleinte minden jó megy, talán még sikereid is vannak. Ha éppen Reikizel, akkor van akin tudsz segíteni, vagy spiritiszta szeánszon "meghívod" az elhunyt "nagypapa" szellemét amivel a hozzátartozók kínáncsiságát kielégíted.

Aztán eljön az amire egyáltalán nem számítottál. Bizonyos dolgok megtörténnek, furcsa, váratlan helyzetekben találod magad. Megromlik az egészséged, kényszergondolataid támadnak, sok tragédia ér, éjszaka hangokat hallasz, esetleg "különös" alakokat látsz, tárgyak mozdulnak meg maguktól, stb. Többször gondolsz az öngyilkosságra vagy mintha ezt az egészet valaki sugallná neked.

Interneten és a témával foglalkozó könyvekben is találhatunk utalásokat a fentebb felsoroltakra. Olvashatunk csodás szabadulásokaról is, amikor valaki véget vetett ennek a "tiltott" tevékenységnek. Ha te magadra ismersz és megosztanád másokkal a történetedet, akkor küldd el nekem és közzéteszem a blogon. Tanulni mások hibájából is elég jó lehet. 

Ez sajnos az eddig cselekedeted "mellékhatása", amitől csak úgy tudsz megszabadulni, ha abbahagyod teljesen és kéred az Irgalmas Jézus bocsánatát. Csak Ő képes megszabadítani ettől a borzalomtól. Ő rád is vár, ne félj hozzáfordulni, bármit követtél is el. Írgalma végtelen, csak kérd, hogy segítsen!
http://fausztinanover.webnode.hu/
Hidd el! Érezni fogod a megkönnyebbülést és a felszabadulást. :-)

Megjegyzések