Első bejegyzés

A blog elsődleges célja az okkultizmus és hasonló témakörök bemutatása.
Hazánkban a téma nagy ismerője Kovács Gábor és Gál Péter atyák. Mindketten könyvet írtak a témával kapcsolatban, ezekből szeretnék idézni részeket.


Többféle témát szeretnék kitárgyalni és felhívni a figyelmet ezek veszélyeire. Hogy interakítv legyen a blog, így várok írásokat is tőletek a témával kapcsolatban. Olyanokat, akik már részt vettek pl. asztaltáncoltatáson és utána igen rosszul érezték magukat, vagy sok tragédia történt velük.
A beszámolókat a következő címre várom: rejtett-dolgok@outlook.hu

Amennyiben a Bibliát nézzük, akkor ott elég világosan le van írva, hogy miért nem jó ez:

"Ha bevonulsz arra a földre, amelyet az Úr a te Istened ad neked, ne tanuld el az ottani népektől az utálatos dolgokat. Ne akadjon közted senki, aki fiát vagy lányát arra készteti, hogy tűzön menjen át; aki jövendőmondásra, varázslásra, csillagjóslásra vagy boszorkányságra adja magát; aki bűbájosságot űz, szellemet vagy lelket kérdez, aki halottat idéz. Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr szemében; az Úr a te Istened emiatt az utálat miatt űzi el ezeket a népeket előled." MTörv 18,9-15

A következő témák lehetnek érintettek, amikről írni szeretnék:
  • spritizmus
  • reiki
  • jóslás
  • asztrál utazás
  • agykontroll
  • fekete/fehér mágia
  • stb.
Megpróbálom röviden leírni, hogy mik ezek és miért veszélyes. Jómagam laikus vagyok, soha nem próbáltam egyiket sem, de érdekel a téma és úgy gondolom ma már a csapból is ez folyik. Sokan benyalnak mindenféle marhaságot, aztán csak azt veszik észre, hogy kisiklott az életük. Ezt el lehet kerülni!

Ahogy fentebb említettem, ha van tapasztalatod ezekben és szeretnéd megosztani az olvasókkal, akkor küldd el nekem. 

Megjegyzések